Overslaan en naar de inhoud gaan

Omdat jullie vriendschap het waard is

Alles onder één dak
7 op 7 open

vrouw met poes

Dieren verdienen beter. WelloPet helpt door de best mogelijke zorg eenvoudig en toegankelijk te maken.

Voorkomen is beter dan genezen

Dierenarts is een prachtig beroep; nog meer voelt het als een roeping. WelloPet houdt van dieren en doet alles om ze gelukkig en vitaal op te laten groeien. Het liefst voorkomen we problemen voordat ze ontstaan. Dat is het beste voor het dier, én natuurlijk voor je portemonnee.

Alle experts onder één dak

Onze missie vraagt om meer dan medische zorg. Een service waarbij meer handen voor jouw maatje zorgen. Om dat mogelijk en betaalbaar te maken, bundelt WelloPet krachten van uiteenlopende experts onder één dak. Dat maakt ons sterk en bespaart jou tijd.

 • Grotere opmerkzaamheid

  Als we samen naar dieren kijken, zien we meer. Betere zorg is een logisch gevolg.

 • Meer tijd en middelen

  Door samen te werken, hebben we meer geld en tijd. Hierdoor kunnen we meer investeren in nieuwe apparatuur en de opleiding van mensen.

 • Groei kennis en ervaring

  Door samen te werken, hebben we meer ervaring en is kennisuitwisseling vanzelfsprekend.

hondje

"Ik ben dierenarts. Maar ergens zeg ik: aandacht is mijn ambacht. Daarom luister ik naar zowel dier als mens."

Celine Decaluwe | Oprichter WelloPet
man met hond 1

Wat wij jou beloven

 • Maximaal
  gemak

  WelloPet gelooft dat gemak mens én dier dient. Hoe toegankelijker goede zorg wordt gemaakt, hoe groter de kans op een gezond dier.
  Lees meer

  plan_1

  Lees meer

 • Beste
  experts

  WelloPet experts behouden focus, doen waar ze goed in zijn en versterken elkaars kennis. Samen zie je meer en leer je meer.

  plan_1
 • Nieuwste
  apparatuur

  Onze wereld is volop in ontwikkeling. Nieuwe oplossingen maken betere zorg mogelijk. Onze aanpak maakt innovatie betaalbaar.

  plan_1
 • Oprechte
  aandacht

  Als dieren en situaties verschillen, dan wordt kwaliteit gevoed door betrokkenheid. WelloPet neemt de tijd. Jullie krijgen de aandacht die jullie verdienen.

  plan_1

Welkom bij WelloPet

Ontdek de wondere wereld van WelloPet. Maak een afspraak, we ontvangen je 7 op 7 in ons Pet Health Centre. Heb je gewoon een vraag? Maak gebruik van het onderstaande contactformulier of stuur een bericht via Facebook. We maken graag tijd voor jullie.

Contacteer ons