Overslaan en naar de inhoud gaan

Help ons een goed doel te steunen

Herr Seele steunt Dier in de kou Vzw

WelloPet zet zich in voor meer preventie voor onze huisdieren

Wij hebben als missie de dierenzorg preventiever, gemakkelijker en meer toegankelijk te maken voor baasjes. Omdat honden, katten en andere huisdieren dikwijls pas verzorgd worden als het te laat is: met veel pijn en leed als gevolg.
Happy Pets • Happy Baasjes is het devies.

Daarom verlenen wij heel graag ons platform en podium aan organisaties met een gelijkaardig doel:  'zorg dragen vooraf' i.p.v. 'oplossen nadien'.

Steun een goed doel

Klik op de gewenste link voor beknopte informatie

Dier in de kou vzw

Dier in de kou vzw is een organisatie die zich inzet voor een netwerk van asielen, opvangcentra, organisaties en vrijwilligers door het verzamelen en verdelen van voer en materiaal,  en door hulp bij het herplaatsen van dieren. Daarnaast hebben zij een grote kalender aan events en activiteiten rond bewustwording van dieren die in de kou worden gelaten.

WelloPet organiseerde voor Dier in de kou vzw de verkoop van hun T-shirts via onze webshop, incl. administratie en verzending. De volledige opbrengst gaat naar de vzw. Alle T-shirts dragen de prachtige, en exclusief ontworpen, tekening van Herr Seele. Héél knap ...

Daarnaast organiseren WelloPet en Dier in de kou vzw samen het DIER & VRIEND event.

dier in de kou.png

Helping dogs vzw

Helping dogs vzw zet zich in voor honden die een nieuw baasje zoeken. Zij hebben geen asiel maar werken met enthousiaste opvanggezinnen. Voor meer dan 600 honden werd reeds een definitieve thuis gevonden!

WelloPet geeft 5% van de opbrengst van de verkoop van speeltjes en accessoires via de webshop aan de vzw Helping dogs. Je herkent deze producten aan het logo van de vzw Helping Dogs. Er loopt eveneens een actief peterschap-programma.

Voor iedere WelloPet klant die in jan. of feb. 2018 een nieuw peter- of meterschap aannam, gaf WelloPet er een extra en gelijkaardig peter- en meterschap bovenop! WelloPet is nu zelf ook fiere plus-peter van Tatanne, Fien, Victorio, Olic & Gini.

 


helping dogs.png

Dreamcatchers vzw

'We are dreamCATchers' is hun motto. De vzw runt een kattenadoptiecafé in Gent. Alle katten in het café kan je dus adopteren. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Wil je er gewoon een koffie komen drinken, dan steun je ook rechtstreeks de vzw’s waarmee zij samenwerken. Een koffie met een klontje goed gevoel ;-)

De dierenartsen van WelloPet verzorgen de katten in het kattencafé, en geven lezingen aan de katteneigenaars over EHBO voor katten. Dit gebeurt bij Dreamcatchers vzw.

Samen met Dreamcatchers organiseert WelloPet de Catch The Dream Challenge. Deze 12 wedstrijden met leuke prijzen hebben als doel om het gedrag van katten beter te leren kennen. De opbrengst van de bijhorende producten gaat integraal naar de VZW.

dreamcatchers_a.png

Animal Tails vzw

Deze vzw begeleidt kinderen en jongeren op een alternatieve manier door middel van assistentie van dieren, Animal Assisted Therapy (AAT). De basis voor Animal Tails is het ‘werken met dieren’ en het ‘werken met dierenverhalen’ (animal tales).  Animal Tails wil kinderen en jongeren die het moeilijk hebben, een stem geven. Samen met kinderen, jongeren en dieren, creëren we in een veilige setting, nieuwe kansen op een nieuw verhaal. Want elk verhaal verdient een staartje (Animal Tails). 

WelloPet steunt hen door de actieve verkoop van hun postkaarten in november-december.

homepage-Animal-Tails.png

 

Ben jij een actieve vrijwilliger in een vzw die zich inzet voor minder leed, of meer Happy Pets en lijkt een samenwerking met WelloPet zinvol? Neem dan gerust met ons contact op.

❤️ 🐾   Let wel: enkel voor vzw's & ook wij moeten een keuze maken wegens beperkt in tijd en middelen 🐾 ❤️

 

Producten in de kijker

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen