Overslaan en naar de inhoud gaan

DreamCATchers

"We Are DreamCATchers": bij kattenadoptiecafé DreamCATchers VZW te Gent kan jij mee bijdragen aan het socialiseren en plaatsen van katten die al lang in het asiel of opvang zitten. Door een bezoek in hun 'poezencafé' (Baudelokaai 13
9000 Gent - 09/310.40.35 - hello@wearedreamcatchers.be) krijgen de katten aldaar terug vertrouwen in mensen waardoor ze stilaan kunnen openbloeien. Dat geeft de poezen meer kans om hun droomthuis te vinden. Deze nieuwe thuis bij een adoptant is de ultieme kroon op het werk!

Naast hun poezenadoptiecafé, kan je ook terecht in hun shop waar je alles kan vinden voor jouw kat.

Steun het poezenadoptiecafé

De opbrengsten van zowel het café als de shop gaan naar hun vzw die vooral als doel heeft om betrouwbare en accurate informatie te verschaffen rond alles wat met katten te maken heeft. Hiervoor hebben ze jouw steun hard nodig! Dus neem zeker ook een kijkje op hun donatiepagina. Help hen een handje aub.

Of koop de Stinkvis! Dit trappelkussen, met voor-de-kat-aantrekkelijke-kruiden erin, is een plezier voor jouw kat, en een bron van inkomsten voor DreamCATchers vzw.

Samenwerking DreamCATchers Gent & WelloPet

WelloPet deelt samen met DreamCAchers Gent eenzelfde passie: “laten we streven voor een langer, gezonder en aangenamer leven voor onze huisdieren!” Beiden zetten heel sterk in op preventie, en beiden werken samen aan het verspreiden van de elementaire kennis aangaande het zorgen voor katten.

A) Brochure "Wist je katjes"

DreamCATchers vzw en WelloPet brachten de elementaire kennis die jij nodig hebt samen in één reeks van 12 blogberichten over het zorgen voor katten. Nadien werd die informatie nog eens gebundeld in een mooi afgewerkte brochure Wist-Je-Katjes. Je kan die brochure gratis afhalen in het poezencafé, of je kan ze laten opsturen naar jou thuis.

B) Vraag een gratis Life Plan Box aan

Deze box bevat gratis goodies & vouchers voor meerdere preventieve diensten t.w.v. 100€.
Daardoor maak je ook kennis met een ‘Life Plan’: een voordelig abonnement op alle noodzakelijke preventieve zorgen voor één kat voor één jaar. Makkelijk, voordelig en vooral: preventief!

Hoe werkt het?
Klik op deze link 'Een gratis Life Plan Box' ▸ Vul enkele gegevens in ▸ Haal jouw gratis Life Plan Box af in WelloPet te Merelbeke (en binnenkort in WelloPet te Lochristi).

C) Gratis(*) naar de jaarlijkse gezondheidscheck-up

Jij zette de eerste stap: je adopteerde een kat! Bedankt daarvoor.
WelloPet brengt je graag verder op weg naar een gezond en gelukkig huisdier met een lang en aangenaam leven.

Dankzij de samenwerking tussen WelloPet en DreamCATchers kan jouw geadopteerde kat een eerste maal gratis(*) bij onze dierenartsen genieten van een volledige health check!
Vraag meer info aan jouw contactpersoon bij het DreamCATchers vzw.
(*) enkel voor adoptanten hun geadopteerde kat, deze service is gratis voor de adoptant omdat de kosten door een andere partij worden gedragen in zijn of haar naam

D) Voordelig chippen van een kat

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je kat gechipt is! Jaarlijks komen er tal van beestjes in het asiel terecht die duidelijk een baasje hebben, maar het is vaak onmogelijk om hun baasje terug te vinden. Zoveel dierenleed kan vermeden worden door te chippen. Bezie het als een paspoort: een POESpas!

Ieder jaar in de eerste week van oktober biedt WelloPet i.s.m. DreamCATchers vzw voordelig chippen van huisdieren aan in de week van de POESpas !