Overslaan en naar de inhoud gaan

de week van de POESpas

Chippen is belangrijk

Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat je kat gechipt is! Jaarlijks komen er tal van beestjes in het asiel terecht die duidelijk een baasje hebben, maar het is vaak onmogelijk om hun baasje terug te vinden. Zoveel dierenleed kan vermeden worden door te chippen. Bezie het als een paspoort: een POESpas!

Ieder jaar in de eerste week van november biedt WelloPet voordelig chippen van huisdieren aan in de week van de POESpas !
De week van de POESpas loopt van maandag 02 nov. tot en met zondag 09 nov. 2020

Chippen en registreren (de beide!) is belangrijk bij alle honden en katten, maar vooral bij huisdieren die altijd binnen blijven. Zij zijn zeer kwetsbaar. Huisdieren met een buitenbeloop zijn gewoon om om te gaan met de gevaren die ze op straat kan tegenkomen. Wanneer een hond of kat die nooit of weinig buiten gaat plots de straat op loopt, kan hij/zij schrikken en weglopen. Huisdieren kunnen ook grote afstanden afleggen. Kijk middels onderstaande link zeker even na of de chip van uw kat wel degelijk geregistreerd is in de Vlaamse database!

Alle info over microchippen of chippen
Mijn huisdier is vermist! Wat moet ik doen?

Week van de POESpas

Ieder jaar, in de eerste week van november, organiseert WelloPet, i.s.m. kattenadoptiecafé Dreamcatchers vzw te Gent, de week van de POESpas. Door dit event willen beide organisaties meer aandacht vragen voor preventie van vermiste en verloren katten.

Chippen is de oplossing! Daarom biedt WelloPet het plaatsen van een chip in de week van POESpas aan een voordeel tarief aan: enkel de kost van een chip wordt aangerekend, de kost van de consultatie valt weg!

 • kat: € 45 i.p.v. € 74
  klanten met een Life Plan betalen slechts € 30
 • hond: € 50 i.p.v. € 79
  klanten met een Life Plan betalen slechts € 30

De week van de POESpas loopt van maandag 02 nov. tot en met zondag 09 nov. 2020

Hoe werkt het?

Laat je niet misleiden door de naam POESpas: alle dieren mogen van deze actieweek genieten ;-)

 1. Maak hier een afspraak online(*). Je wordt eerst doorverwezen naar onze contactpagina, en dan naar onze afsprakenmodule (https://mijndieren.eu/wellopet).
  Ben je al geregistreerd? Dan kan je inloggen en/of doorgaan om jouw afspraak online te boeken. Ben je nog niet geregistreerd, dan dien je dit éénmalig te doen om een online afspraak bij de dierenartsen te kunnen boeken.
 2. Je komt langs met je huisdier op de consultatie.
  De dierenarts plaatst de chip, neemt de tijd voor jouw vragen en zal nadien alle informatie correct registreren in de desbetreffende digitale databanken.

 

Goede afspraken maken goede vrienden! Je kan altijd, het ganse jaar door, een (online) afspraak maken met onze dierenartsen om een huisdier te laten chippen. Het voordeeltarief wordt enkel toegepast voor de plaatsingen van de chip tijdens de week van de POESpas.

(*) je kan je afspraak ook telefonisch, of via het contactformulier aanvragen.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen om uw dier te laten chippen

Chippen en registreren van je kat wordt verplicht
Chippen of plaatsing van een microchip, wat is het precies?
Kat vermist! Wat moet ik doen?