Overslaan en naar de inhoud gaan

Steun een goed doel

steun een goed doel

WelloPet zet zich in voor meer preventie voor al onze huisdieren

Wij hebben als missie de dierenzorg preventiever, gemakkelijker en meer toegankelijk te maken voor baasjes. Omdat honden, katten en andere huisdieren dikwijls pas verzorgd worden als het te laat is: met veel pijn en leed als gevolg.
Bovendien: voor iedere euro die niet aan preventie vooraf wordt uitgegeven, volgt achteraf een kost van 4 euro, of vier keer zoveel!

Samen kunnen we meer! Happy Pets • Happy Baasjes is het devies.
Daarom verlenen wij heel graag ons platform en podium aan organisaties met een gelijkaardig doel:  'zorg dragen vooraf' i.p.v. 'oplossen nadien'.

Even in de kijker: AAP vzw is op zoek naar steun om met hun teams op bezoek te gaan in woonzorgcentra, lees er hier meer over.

Steun een goed doel

Klik op de gewenste link voor beknopte informatie

DreamCATchers vzw

"We Are DreamCATchers": bij kattenadoptiecafé DreamCATchers VZW te Gent kan jij mee bijdragen aan het socialiseren en plaatsen van katten die al lang in het asiel of opvang zitten. Door een bezoek in hun 'poezencafé' (Schepenhuisstraat 17 9000 Gent) krijgen de katten aldaar terug vertrouwen in mensen waardoor ze stilaan kunnen openbloeien. Dat geeft de poezen meer kans om hun droomthuis te vinden. Deze nieuwe thuis bij een adoptant is de ultieme kroon op het werk!

Naast hun poezenadoptiecafé, kan je ook terecht in hun shop waar je alles kan vinden voor jouw kat.

Wil je hen steunen met een aankoop bij WelloPet? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Dierenasiel Gent - KMD

De Koninklijke Maatschappij voor Dierenbescherming vzw (kort: KMD Gent) is hun officiële naam. Maar je mag hen gerust Dierenasiel Gent noemen. Het is trouwens zowel een katten- als hondenasiel. Zij zijn een team gemotiveerde en enthousiaste dierenliefhebbers die zich inzetten voor het welzijn van de dieren.

Helping dogs vzw

Helping dogs vzw zet zich in voor honden die een nieuw baasje zoeken. Zij hebben geen asiel maar werken met enthousiaste opvanggezinnen. Voor meer dan 600 honden werd reeds een definitieve thuis gevonden!

WelloPet geeft 5% van de opbrengst van de verkoop van speeltjes en accessoires via de webshop aan de vzw Helping dogs. Je herkent deze producten aan het logo van de vzw Helping Dogs. Er loopt eveneens een actief peterschap-programma.

Voor iedere WelloPet klant die in jan. of feb. 2018 een nieuw peter- of meterschap aannam, gaf WelloPet er een extra en gelijkaardig peter- en meterschap bovenop! WelloPet is nu zelf ook fiere plus-peter van Tatanne, Fien, Victorio, Olic & Gini.

Koop een harness lead en steun Helping Dogs


 

Dogs & Drinks Gent

Het eerste hondencafé van België, dat is Dogs & Drinks. In de Godshuizenlaan 33 in Gent kan je terecht voor een gezellige babbel, een lekker drankje en een heleboel uiterst knuffelbare honden. Die honden zijn adoptiehonden die in afwachting van een nieuwe thuis de beste zorgen krijgen door de vrijwilligers van Dogs & Drinks.

Door een voerpuzzel te kopen steun je Dogs & Drinks

"Dogs & Drinks"

AAP vzw

AAP staat voor Animal Assisted Projects. Ze zijn een vzw met drie beestig enthousiaste medewerkers en een heleboel vrijwilligers – met hun lieve, harige maatjes – die zich inzetten om mensen en dieren met elkaar in contact te brengen. Zo willen ze het welzijn van beide partijen verhogen. Momenteel is AAP vzw op zoek naar fondsen om hun project 'Aamaai', waarbij ze met vrijwilligers en honden op bezoek gaan bij eenzame mensen in woonzorgcentra en therapeutische centra, uit te breiden. Voor elke donatie voor 25 mei met de vermelding 'WelloPet', schenken wij 10% bovenop jouw donatie.

Doneer nu


Ben jij een actieve vrijwilliger in een vzw die zich inzet voor minder leed, of meer Happy Pets en lijkt een samenwerking met WelloPet zinvol? Neem dan gerust met ons contact op.
Enkel voor vzw's ⎥ook wij moeten een keuze maken wegens beperkt in tijd en middelen