Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenasiel Gent

De Koninklijke Maatschappij voor Dierenbescherming vzw (kort: KMD Gent) is hun officiële naam. Maar je mag hen gerust Dierenasiel Gent noemen. Het is trouwens zowel een katten- als hondenasiel. Zij zijn een team gemotiveerde en enthousiaste dierenliefhebbers die zich inzetten voor het welzijn van de dieren.

Steun het asiel

Een vzw zoals Dierenasiel Gent kan niet bestaan zonder ondermeer jouw hulp, en onze steun. Help hen een handje a.u.b. ...
https://www.dierenasielgent.be/steun-ons

Samenwerking Dierenasiel Gent & WelloPet

WelloPet deelt samen met Dierenasiel Gent eenzelfde passie: “laten we streven voor een langer, gezonder en aangenamer leven voor onze huisdieren!” Preventie telt daarbij! 

 A) Vraag een gratis Life Plan Box aan

Deze box bevat gratis goodies & vouchers voor meerdere preventieve diensten t.w.v. 100€.
Daardoor maak je ook kennis met een ‘Life Plan’: een voordelig abonnement op alle noodzakelijke preventieve zorgen voor één dier voor één jaar. Makkelijk, voordelig en vooral: preventief!

Hoe werkt het?
Klik op deze link 'Een gratis Life Plan Box' ▸ Vul enkele gegevens in ▸ Haal jouw gratis Life Plan Box af in WelloPet te Merelbeke (en binnenkort in WelloPet te Lochristi).

B) Gratis(*) naar de jaarlijkse gezondheidscheck-up

Jij zette de eerste stap: je adopteerde een huisdier! Bedankt daarvoor.
WelloPet brengt je graag verder op weg naar een gezond en gelukkig huisdier met een lang en aangenaam leven.

Dankzij de samenwerking tussen WelloPet en Dierenasiel Gent kan jouw geadopteerde hond of kat een eerste keer gratis(*) bij onze dierenartsen genieten van een volledige health check!
Vraag meer info aan jouw contactpersoon bij het Dierenasiel Gent.
(*) enkel voor adoptanten hun geadopteerde hond of kat, deze service is gratis voor de adoptant omdat de kosten door een andere partij worden gedragen in zijn of haar naam