Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand mei: een stralende vacht

thema van de maand: een stralende vacht promotieafbeelding

Een gezonde huid en vacht zijn een zeer belangrijk onderdeel van het in conditie houden van jouw huisdier.
De hoeveelheid zorg die jouw hond of kat nodig heeft zal variëren, maar alle honden en katten moeten een goed verzorgingsregime hebben. Bovendien betekent een regelmatige verzorging tezelfdertijd ook een regelmatige controle.

ACTIE:
'Heb jij de vacht van je huisdier goed kunnen verzorgen? '

Ons trimsalon was de voorbije maand gesloten voor al onze favoriete honden en katten. Dat betekende waarschijnlijk dat onze baasjes extra moeite moesten steken in de vacht van hun huisdier.
We zijn benieuwd hoe dat eraan toe ging? Daarom kunnen jullie nu via Facebook of Instagram een foto doorsturen van de vacht van jouw huisdier.

Tussen de inzendingen verloten we 5 bonnen ter waarde van €15 voor ons trimsalon, waar je met je hond, kat (*) of konijn terecht kan!

(*)Wist je dat wij gespecialiseerde trimmers voor kat in ons team hebben?

Een borstel en kam voor elk type vacht

Vaak wordt de vraag gesteld: 'met welke professionele producten werkt het team trimmers van WelloPet ?' Hun favoriete merk is NOGGA!
Vanaf nu zijn de shampoo's die de trimmers gebruiken, eindelijk, ook in kleinverpakking beschikbaar (ook in de webshop)! Dus kan jij thuis als professional aan de slag!

We hebben ook het assortiment borstels en kammen uitgebreid, zodat jij een prima keuze kan maken van het juiste gereedschap. Om te weten te komen welk materiaal jouw hond nodig heeft, kan je deze blog lezen. Voor je kat hebben we het boek 'Klitvrije kat, zo doe je dat' in de aanbieding.

foto's borstels (1)_0.png

naar de webshop >>

Lees ook deze blogs:
Welke vacht heeft jouw hond en hoe te verzorgen?
Op bezoek bij Shana, trimmer bij WelloPet
Het verzorgen van de vacht van de kat