Overslaan en naar de inhoud gaan

Welkom Puppy • praktische gids voor opvoeding van jouw unieke pup

Welkom Puppy • praktische gids voor opvoeding van jouw unieke pup
Welkom Puppy praktische gids
Joke Monteny
Omschrijving

Beschrijving

Een hulp bij de opvoeding van je puppy , boordevol tips en trics, leuke anekdoten en weetjes. En niet te vergeten…. Mooie foto’s van schattige pups ;-) Met 'Welkom Puppy' leer je je pup beter begrijpen, waardoor de opvoeding vlotter zal verlopen en jullie samen een liefdevolle band kunnen opbouwen. 

Daar is hij dan, je nieuwe pup! Naast een heerlijk gevoel, heb je wellicht ook een hoop vragen. Hoe laat je hem best wennen aan zijn nieuwe thuis en huisgenoten? Hoe maak je hem zindelijk? Hoe leer je hem dat je nieuwe sofa geen kauwmateriaal is?

Dit boek helpt je een heel eind op weg om van de opvoedingstijd van je pup een mooie periode te maken. Naast algemene kennis over hoe je pup in elkaar zit, vind je een schat aan praktische kennis, tips en weetjes, doorspekt met grappige anekdotes en levensechte verhalen. Daarnaast worden een aantal hardnekkige mythes doorprikt. Je ontdekt de wereld door de ogen van je pup en je zal versteld staan hoe anders hij die ervaart. Zo leer je stap voor stap je pup beter begrijpen, waardoor de opvoeding een stuk vlotter zal verlopen en jullie samen een liefdevolle band kunnen opbouwen.

Wie is Joke Monteny?

Joke Monteny van Hond inform geeft lezingen en workshops in ons WelloPet Gezondheidscentrum te Merelbeke.

'Hond inform' is haar centrum waar zij eigenaars en hun hond op een professionele manier begeleidt, gaande van ras- of puppy keuze over opvoeding en training, tot het helpen bij gedragsproblemen.

Net zoals tijdens haar studies (bio-ingenieur) en haar doctoraat wenst zij zich te baseren op wetenschappelijk onderbouwde methodes. Haar hobby is ondertussen uitgegroeid tot een ware passie. Een passie om niet alleen met haar eigen honden een goede relatie op te bouwen maar om deze visie ook te delen met anderen.

Joke Monteny geeft regelmatig een instaples Puppy-opvoeding bij WelloPet. Check de kalender van onze workshops.

Ontdek meer...

Ontdek beide boeken van Joke Monteny. Het eerste boek "Welkom Puppy" richt zich meer naar alle praktische vragen bij het opvoeden tijdens de eerste weken na aankomst van jouw pup bij jou thuis. Het tweede boek "Jouw pup is geen opwindspeeltje" is bedoeld als handleiding voor de noodzakelijke socialisatie in de maanden die volgen, en geeft jou praktische tips en tricks hoe je oprecht plezier kan beleven aan “samen leven en spelen”. 

Wellopet biedt de boeken van Joke Monteny ook aan in een handig voordeelpakket

 

Specificaties
Uitvoering zachte kaft
Pagina's 240 pagina's
Afmetingen 24 x 17 x 2.2 cm (740 gr.)
ISBN Code 9789022333570
€ 22,50
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies

Wat is de Food Code van Wellopet?