Overslaan en naar de inhoud gaan

Wellopet: jouw dierenarts in Lochristi, open in het weekend

Jammer genoeg is het vaak zo dat dierenartsen geen flexibele afspraakregeling voorzien en niet geopend zijn in het weekend. Bij WelloPet geloven we dat huisdieren altijd op de eerste plaats komen. Ze verdienen niet enkel de beste zorg, maar ook de meest toegankelijke zorg. Dat is waarom WelloPet je die zorg wil bieden, niet alleen doorheen de week, maar ook tijdens het weekend.

Jouw huisdier op de eerste plaats, ook tijdens het weekend

Heeft je huisdier medische hulp, verzorging of voedingsadvies nodig, dan moet je niet langer wachten tot na het weekend of op zoek naar een dierenarts van wacht vooraleer je geholpen wordt. Jouw huisdier is onze prioriteit, ook tijdens het weekend. Want je kan ook op zaterdag en zondag bij ons langskomen.

Openingsuren dierenarts: week en weekend

WelloPet is naast de weekdagen ook geopend tijdens het weekend. Voor al onze diensten kan je bij ons terecht na het maken van een afspraak.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen

Een afspraak bij onze dierenartsen in het weekend?

Voor een bezoek aan onze dierenartsen in Lochristi ben je altijd welkom tijdens onze openingsuren, ook op zaterdag en zondag. Daarvoor maak je gemakkelijk online een afspraak, ook tijdens het weekend. Voor het trimsalon en de gedragstherapeuten kan je telefonisch (09 282 36 78) of via mail (Hello@wellopet.be) een afspraak maken bij Wellopet.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts in Lochristi nodig, dan kan je ons steeds bellen. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen