Overslaan en naar de inhoud gaan

Wellopet: jouw dierenarts in Merelbeke met zaterdag- en zondagopening

Veel dierenartsen hebben helaas geen flexibele afspraakregeling en zijn niet geopend op zaterdag of zondag. Bij WelloPet in Merelbeke geloven we erin dat huisdieren altijd op de eerste plaats komen. Ze verdienen niet enkel de beste zorg, maar ook de meest toegankelijke zorg. Dat is waarom WelloPet die zorg aan je hond, kat, konijn of knaagdier wil bieden, of je dier ze nu op een weekdag, een zaterdag of een zondag nodig heeft.

Tijdens de week, op zaterdag of zondag: de Wellopet dierenartsen helpen je huisdier

Op zaterdag of zondag is het niet evident om een dierenarts te vinden. WelloPet in Merelbeke is elke dag geopend van 09u00 tot 18u30. Voor al onze diensten zoals gedragstherapie of een trimbeurt voor je hond of kat kan je langskomen na het maken van een afspraak (via hello@wellopet.be of wellopet.be). Ook onze dierenartsen werken momenteel enkel op afspraak, om ieders veiligheid maximaal te garanderen. Een afspraak is online zo gemaakt!

Heb je dringende hulp nodig van een dierenarts buiten onze openingsuren omwille van een spoedgeval, dan mag je ons altijd bellen (09 232 00 42). We verbinden je dan meteen door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen