Overslaan en naar de inhoud gaan

Pet Friend Academy – Workshop

Pet Friend Academy
Datum Activiteit

woensdag 20/10/2021 van 16:00 tot 17:00

Deze workshop gaat door op woensdag 20 oktober om 16u. De leerstof bouwt verder op de vorige 2 sessies op 25/9 en 6/10, waardoor we aanraden om zeker de sessie op 25/9 mee te volgen voor je deelneemt aan deze workshop.

Ben jij het soort hondenbaasje dat op zoek is naar een steeds betere connectie met je hond? Wil je leren hoe je samen kwaliteitsvolle momenten kan beleven door wederzijds begrip? Dan is de Pet Friend Academy iets voor jou. Hondentrainer Rony Mestdagh start samen met WelloPet een nieuw concept op om jou te leren op een constructieve manier te trainen met je hond. Het is geen hondenschool, maar een parcours waarin we kijken naar wat jouw hond specifiek nodig heeft en wat hij wil communiceren naar je.

Voor wie?

Honden vanaf 1 jaar zijn welkom met hun baasje in onze Academy.

Wat mag ik verwachten?

Beginnen doen we steeds met een instaples om de basis van de Pet Friend Academy aan te leren. Nadien gaat coach Rony op basis van de benodigdheden van de deelnemers een traject uitstippelen. De workshops gaan door in groepjes tot maximaal 6 honden.

Wat kost dat?

Per sessie van 1u betaal je €24, inclusief het geheugensteuntje dat uniek is voor elke workshop en je mee naar huis krijgt.

Waar gaan de workshops door?

In de eerste fase gaan de workshops door op de Speelweide in Merelbeke en in het bos aan WelloPet Merelbeke. Afspreken doen we dus aan de ingang van WelloPet Merelbeke.

 
Doelpubliek
Honden
Prijs
€24
Maximum aantal deelnemers
6
Met dier
Ja
Diersoort
Doelgroep
Locatie