Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in De Pinte?

Jouw huisdier, onze prioriteit! WelloPet vindt dat huisdieren niet enkel de beste, maar ook de meest toegankelijke zorg verdienen. Daarom bieden we je toegankelijke openingsuren en een makkelijk te bereiken dierenartsenpraktijk in Merelbeke, net naast De Pinte.

Complete dierenverzorging voor alle viervoeters uit De Pinte

Je kan onze dierenartsenpraktijk eenvoudig vinden via de afrit Merelbeke van de E40, eenvoudig te bereiken via de E17 en R4, op een boogscheut van De Pinte. Met tuincentrum Eurotuin naast de deur is er ook altijd parking voor je.

Dierenarts De Pinte

1 locatie rond De Pinte voor dierenarts en dierenzorg

Voor wie op zoek is naar de combinatie van een dierenarts, trimsalon, voedingsadvies voor huisdieren en gedragstherapie voor dieren op 1 locatie in de buurt van De Pinte, biedt Wellopet de perfecte oplossing. Al die diensten vind je bij ons namelijk op hetzelfde adres in Merelbeke.

Door de makkelijk te bereiken ligging aan de rand van Gent, dicht bij De Pinte, is het nooit ver om langs te komen. Dat alle voorzieningen voor jouw huisdier op 1 plek zitten, bespaart je bovendien heel wat ritten uit.

Een afspraak bij WelloPet

Snel nood aan een dierenarts in de buurt van De Pinte? Een consultatie bij de dierenartsen van WelloPet is steeds mogelijk , want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond De Pinte, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen