Overslaan en naar de inhoud gaan

Puppygewenning

Puppygewenning

Kort overzicht

Wat een gratis bezoekje aan het trimsalon en de dierenarts om je puppy te laten wennen aan toekomstige bezoekjes
Prijs gratis
Waarom door in een vroeg stadium langs te komen bij de dierenarts en de trimmer, geven toekomstige bezoekjes minder of geen stress op en zal jouw dierenzorg eenvoudiger worden

Als je een puppy in huis haalt, wil je ervoor zorgen dat je bezoekjes aan de dierenarts en het trimsalon genietbaar zijn. Daarom is het goed om op een rustige manier kennis te maken met het trimsalon en onze consultruimte. Daarom bieden we tot de leeftijd van 7 maanden gratis puppygewenning aan bij het trimsalon en de dierenarts. Bij het trimsalon nodigen we je 3x 10 minuten uit, de dierenarts voorziet ook een klein momentje voor jou.

Een kostenloos, maar kostbaar momentje voor je viervoeter

Onze dierenartsen en trimmers nemen graag de tijd om jouw nieuwe pup welkom te heten in ons dierengezondheidscentrum. Tijdens drie verschillende momenten (die samen maximaal 30 minuten in beslag nemen), laten we je puppy kennis maken met de wasbak, de haardroger, de aanrakingen aan de pootjes, oortjes en staart en zorgt de dierenarts ervoor dat je hond de handelingen leert kennen die horen bij een medische check-up.

hondenkapster
hondenkapster
Trimmers 3.jpg
Trimmers 4.jpg

Geen consultatie

Opgelet: het doel van deze puppygewenning is om de stress weg te nemen bij jouw huisdier. Na deze eerste kennismaking, kan je uiteraard ook een afspraak boeken voor een trimbeurt of een consultatie.

Je kan deze puppygewenning eenvoudig boeken door ons te bellen in jouw voorkeursvestiging. Opgelet, we raden wel aan om je puppy eerst 2 weken de tijd te geven om thuis te wennen aan het nieuwe gezin. Daarnaast plan je tussen beide momenten bij WelloPet ook beter een rustperiode van 2 weken in. Hierdoor kan je puppy beter wennen aan de nieuwe impulsen.

Boek nu jouw puppygewenning