Overslaan en naar de inhoud gaan

Puppygewenning

Puppygewenning

Kort overzicht

Wat  Een gratis bezoekje aan het trimsalon en/of de dierenarts om je puppy te laten wennen aan toekomstige bezoekjes
Prijs  Gratis
Waarom  Door in een vroeg stadium langs te komen bij de dierenarts en de trimmer, geven toekomstige bezoekjes minder of geen stress op en zal jouw dierenzorg eenvoudiger worden

Als je een puppy in huis haalt, wil je ervoor zorgen dat je bezoekjes aan de dierenarts en het trimsalon genietbaar zijn. Daarom is het goed om op een rustige manier kennis te maken met het trimsalon en onze consultruimte. Daarom bieden we tot de leeftijd van 7 maanden gratis puppygewenning aan bij het trimsalon en de dierenarts. Bij het trimsalon nodigen we je 3x 10 minuten uit, de dierenarts voorziet ook één apart moment voor jou.

Een kostenloos, maar kostbaar momentje voor je viervoeter

Onze dierenartsen en trimmers nemen graag de tijd om jouw nieuwe pup welkom te heten in ons dierengezondheidscentrum.

  • De Puppygewenning bij de trimmer wordt verdeeld over drie verschillende momenten van ca. 10 minuten. De trimmers laten jouw puppy kennis maken met het bad, de haardroger, de aanrakingen aan de pootjes, oortjes en staart.

  • De Puppygewenning bij de dierenarts is één knuffelconsult: in dit moment van ca. 15 à 20 minuten leert je hond in alle rust de handelingen, geuren en kleuren kennen die horen bij een latere medische check-up.

Geen consultatie of trimbeurt

Opgelet: het doel van deze puppygewenning is om de stress weg te nemen bij jouw huisdier. Na deze eerste gratis kennismaking, kan je uiteraard ook een reguliere afspraak boeken voor een trimbeurt of een consultatie.

Wanneer?

Deze Puppygewennning  is enkel bedoeld voor puppy's (bestaat ook voor kittens) tot 7 maanden oud. Je start hier best zo vroeg mogelijk mee. Opgelet, we raden wel aan om je puppy eerst 2 weken de tijd te geven om thuis te wennen aan het nieuwe gezin. Daarnaast plan je tussen beide momenten bij WelloPet ook beter een rustperiode van 2 weken in. Hierdoor kan je puppy beter wennen aan de nieuwe impulsen.

Je kan deze puppygewenning eenvoudig boeken door ons te bellen in jouw voorkeursvestiging.

Tip: na de leeftijd van 8 maand bieden wij ook betalende gewenning aan, voor honden zonder eerdere trimervaring.

 

Boek nu jouw puppygewenning