Overslaan en naar de inhoud gaan

Een beloning voor jou

WelloPet gelooft in preventie, en wil dat blijvend belonen

Als jij op deze pagina belandt, dan ben je waarschijnlijk één van die baasjes die echt z'n best doet voor zijn huisdier, en dan verder zo wil doen. De kans is groot dat je bekend bent met onze preferente partner Hill's Pet Nutrition. Welnu: als jij die moeite wil doen, en jij dat welzijn door gezonde voeding aan jouw huisdier gunt, dan is WelloPet, samen met partner Hill's, de eerste om jou het gepaste schouderklopje te geven.

Hoe werkt het?

A. Laat in onderstaand invulveld jouw emailadres, naam en voornaam achter.
Bij voorkeur gebruik je dezelfde gegevens als diegene die reeds bij WelloPet gekend zijn.
B. Wij sturen je om de 6 maand een reminder. Deze reminder komt in de lijst van andere herinneringen* (bv. rond Friends 4 Life Plan of vaccinaties).
"Kom langs voor jouw nieuwe kortingsbon van 7,5€ of 15€!"
Print de mail of de reminder af, of toon één van beide aan de balie, en je kan jouw extra kortingsbon gewoon meenemen.
C. Vraag advies! De dierenarts, assistent of food coach zal jou - na enkele vragen te stellen - een advies op papier uitprinten.
Opgelet: dit kan vaak niet op het moment zelf omdat agenda's van dierenartsen en consulenten meestal volgepland zijn op voorhand.
Maak in zo een geval een nieuwe afspraak of combineer dit met een volgende consultatie of health check-up.
D. Op de ommekant staat een kortingsbon (zie onderaan). Stuur deze bon ingevuld naar Hill's Pet Nutrition, en zij storten het bedrag op je rekening. Hou wel rekening met het volgende:
  • Je kan de bon maximaal 2 keer per jaar gebruiken bij Hill's. M.a.w. de beloning is 15€ of 30€ per jaar (afhankelijk van de verpakkingsgrootte).
  • De bon dient afgestempeld te zijn door WelloPet. M.a.w., we kunnen dit niet digitaal aan jou bezorgen. Maar, eerlijkheidshalve, een goed advies zonder elkaar te spreken, of zonder de hond of kat te kennen, is misschien ook niet wat we beiden willen.
  • Deze korting staat volledig los van alle andere kortingen en is volledig cumuleerbaar: tijdelijke acties, PetBudget of de standaardkorting op PetFood die reeds verrekend wordt aan de kassa (15% standaard, of 20% voor klanten met een Friends 4 Life Plan)
  • Op de bon staat 12,5% loyalty-korting vermeld bij gebruik van de Hill's-app.
    Bij WelloPet bedraagt die korting 15% of 20%, en is die reeds standaard voor jou verrekend het ganse jaar door ;-)

Mooi, toch?Met voeding heb je een hele grote sleutel in handen voor de gezondheid van jouw huisdier!

Gezonde dieren, gelukkige baasjes. We willen allemaal dat onze hond of kat gezond is, en een lange en aangename tijd met ons kan doorbrengen. Twee elementen worden daarbij vaak over het hoofd gezien.

  • Obesitas bij je hond of kat verhoogt sterk zijn of haar gezondheidsrisico's. En vergis je niet! 1 op 2 huisdieren heeft ongezond overgewicht. Nochtans lijken wij als baasjes dat door de vingers te zien en het beeld van een “wat mollige loebas” of "Garfield-like kat" eerder schattig dan verontrustend te vinden.
  • Anderzijds krijgt 1 hond op 5 vroeg of laat gewrichtsproblemen (artrose). Bij katten loeren nier- en blaasproblemen om de hoek éénmaal ze iets ouder worden. Maar zowel honden als katten zijn enorm goed in het verbergen van pijn, zeker als die pijn chronisch van aard is. Dus vaak merken wij dat als baasjes niet eens op. Of halen we de schouders op als ‘normaal bij het ouder worden’.

In veel gevallen werkt het één het ander in de hand. Zwaardere huisdieren bewegen minder en worden strammer. Inactieve dieren, door ziekte of pijn, worden sneller zwaarder.

Laten we dit samen aanpakken

De juiste voeding, en de gepaste hoeveelheid! Eenvoudig gezegd. Niet altijd éénvoudig gedaan.

Lees hier hoe de dierenartsen of Food Coach van WelloPet jou kunnen helpen op weg met advies & begeleiding. Samen helpen we deze hardnekkige mythes rond duur of goedkoop de wereld uit! In onze blogs vind je meer tips en advies over voeding!

Nu al 'bedankt' & 'proficiat' om met goede voeding de gezondheid van jouw huisdier te ondersteunen!

*deze herinneringen komen nu nog per mail; eind 2024 zal je die ook via de website kunnen ophalen, of via SMS of Whatsapp kunnen ontvangen ...