Overslaan en naar de inhoud gaan

Het totaalpakket van WelloPet: van gezondheid tot ontspanning voor je dier

WelloPet is de nieuwe dierenartsenpraktijk, met meer dan gewoon enkele extraatjes. Je kan ons eerder omschrijven als een “Pet Health Centre”. Bij ons staat de totale gezondheid van dieren centraal: van fysiek tot mentaal welzijn. Wij staan achter het principe dat dierenzorg zo zorgeloos mogelijk moet zijn voor baasjes. Daarom handelen wij steeds vanuit het idee van preventie en bieden wij heel wat extra diensen aan voor baasjes om de best mogelijk huisdiereigenaar te kunnen zijn. Je leest er alles over in dit artikel! 

“Dieren verdienen beter. WelloPet helpt door de best mogelijke zorg eenvoudig en toegankelijk te maken.

WelloPet is er voor jou. Elke dag, 7 op 7.” 

Wat is het totaalpakket van WelloPet?  

Bij WelloPet helpen we de dierenzorg zo toegankelijk, zorgeloos en allesomvattend mogelijk te maken voor baasjes. Hierbij is preventie ons eerste uitgangspunt, zonder daarbij acute behandelingen of spoedingrepen uit het oog te verliezen. Op die manier willen we dieren een zo lang, gezond en aangenaam mogelijk leven bieden en de kosten en zorgen voor baasjes zo maximaal mogelijk proberen in te perken.  

Bij WelloPet geloven we dat we de gezondheid van jouw dier kunnen ondersteunen op deze 5 vlakken: 

  • Dierenartsenpraktijk (medische verzorging en een goede bescherming)
  • Trimsalon (vacht- en huidverzorging voor een gezonde vacht)
  • Voeding (voedingsadvies op maat)
  • Gedragsbegeleiding (mentaal welzijn)
  • Workshops (Meer beweging en kennis voor een vitale viervoeter)  

 

 

1. Medische verzorging 

Voor medische topverzorging door experts kan je bij WelloPet terecht. Onze dierenartsen luisteren niet alleen naar het baasje, maar ook naar het beestje. We nemen alle tijd voor jouw dier en geven hem/haar de nodige rust en aandacht. Door experts met uiteenlopende specialisaties onder één dak te verzamelen, verhogen we de opmerkzaamheid. Als we samen naar dieren kijken, zien we meer. Waarbij een betere verzorging van het dier een logisch gevolg is. Door deze samenwerking is kennisuitwisseling vanzelfsprekend, wat zorgt voor meer ervaring.

Daarnaast investeren wij steeds in de opleiding van onze mensen om hen op die manier op de hoogte te houden van alle nieuwigheden in dierenartsenland. Niet alleen onze dierenartsen, maar ook onze dierenartsassistenten staan steeds ter jouw beschikking voor extra vragen en hulp.  

Onze dierenartsenpraktijk is enorm modern uitgerust, voor de meest recente toepassingen in de diergeneeskunde, en met de allernieuwste medische apparatuur. De dierenartsen staan klaar voor alle eerste-lijns behandelingen. 

Ontdek onze dierenartsen hier >> 

2. Vacht- en huidverzorging 

Bij WelloPet kan je ook steeds terecht voor vacht- en huidverzorging van je lieve snuiter. Wij verzorgen zowel de vacht van hond, kat als konijn en doen dat op een vachtvriendelijke manier. Elke trimmer heeft een specifieke specialisatie voor een dier, wat de vakkennis vergroot. Onze professionele trimmers hebben een goede opleiding achter de rug, scholen zich permanent bij en beheersen alle technieken.  

Je lieveling wordt bij onze trimmers steeds omarmd met de beste zorgen voor hun vacht en huid, met steeds een alert oog op de algemene gezondheid. Zo worden ook de nagels, het gebit, ogen, oren en anaalklieren gecontroleerd en verzorgd indien nodig. Een volledige tekencontrole is hierbij dan ook onmisbaar. We investeren onze tijd van bij de start om jouw huisdier een kalme en aangename trimervaring te bieden.

Het grote voordeel van een trimsalon onder één dak met dierenartsen? Indien onze trimmers kwaaltjes opmerken, kunnen zij steeds de hulp inschakelen van onze dierenartsen om een nauwere blik te werpen op het probleem.  

Ontdek onze trimmers hier >> 

3. Voedingsadvies op maat 

Uitgebalanceerde en kwalitatieve voeding is uitermate belangrijk voor een optimale gezondheid van je huisdier. Onze dierenartsen zijn extra opgeleid om je lieveling te voorzien van het allerbeste voedingsadvies, op maat van je dier. Wij werken uitsluitend met topmerken, ook wel premiumvoeding genoemd.  

Het neusje van de zalm is persoonlijk (en gratis) voedingsadvies door een expert! Zo weet je meteen welke voeding voor jouw huisdier het beste effect zal hebben op zijn of haar gezondheid. Ook persoonlijke begeleiding in de vorm van een Afslankplan of voedingsconsult zijn mogelijk, voor viervoeters die de uitdaging aan willen gaan! Ten slotte bieden we ook onze Food Code aan. Wij zetten kwalitatieve voeding op maat voorop en geven daarom gratis voedingsadvies en tot 20% korting op voeding voor je dier via onze Food Code. Voor beestjes die meer nodig hebben is er ook een afslankplan of begeleiding bij therapeutische voeding

Meer info over onze Food Code

4. Gedragsbegeleiding 

Wij geven niet alleen om de medische verzorging van je snuiter, maar ook om hun mentale welzijn. Wanneer een dier zich niet goed in zijn vel voelt, zal hij of zij dit vaak uiten door middel van ongewenst gedrag. Bij WelloPet staan onze gedragsbegeleiders daarom voor jou klaar om je te helpen het gewenste gedrag van je viervoeter te verstevigen of het ongewenste gedrag te corrigeren. Onze gedragsbegeleiders zijn een groep van gepassioneerde experts die luisteren naar en steeds handelen op maat van jou en je huisdier.  

Meer info over onze gedragsbegeleiding >> 

5. Vitaliteit en beweging 

Ten slotte is het ook belangrijk dat elke viervoeter op zijn/haar niveau vitaal blijft. Van speelweides tot massages, loopwielen of een begeleidingstraject voor artrose-patiënten. Ons aanbod aan workshops en begeleiding is breed en probeert de specifieke noden van elke viervoeter in te vullen door baasjes tools en kennis te geven die hen op de lange termijn verder helpen.

Bekijk ons aanbod aan workshops >> 

 


Wil jij je graag inschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief voor meer informatie, weetjes en nieuwtjes? 

Klik hier >>