Overslaan en naar de inhoud gaan

Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger

Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger

Wij zijn een dierenzorgcentrum met zowel een dierenartsenpraktijk als trimsalon. Iedere dag hebben wij te maken met veel haar en stof, zowel in een droge als vochtige omgeving. Het grootste probleem bij stofzuigers in deze omgeving was dat de buis verstopte, de zuigkracht sterk verminderde en een onaangename geur ontstond. Omdat we vaak krachtige stofzuigers nodig hebben, werd ons gevraagd om de Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger te testen.

Gebruik stofzuiger

Het is een stofzuiger die voor zowel droge als vochtige omgevingen gebruikt kan worden. De Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger heeft twee verschillende compartimenten zodat zowel droge als vochtige omgevingen gestofzuigd kunnen worden, een interessante kwaliteit voor zowel de dierenartsenpraktijk als het trimsalon.
De vele haren en het fijnstof werden gemakkelijk opgezogen. In de vochtige omgeving is het iets minder praktisch. De stofzuiger zuigt inderdaad het water op, maar echt droog wordt het niet.
Het zuigt ook alle vochtige haren goed op, maar de vuiligheid en druppels blijven gemakkelijk in de buis en het opzetstuk kleven, waarbij het schoonmaakwerk achteraf van de stofzuiger zelf tijdrovend is.

Thomas Cycloon Hybride stofzuiger.JPG

De stofzuiger zelf is ook gemakkelijk in gebruik, het heeft geen zak en is gemakkelijk te legen. De haren zijn gemakkelijk uit de bak te verwijderen en ook het fijn stof is gemakkelijk boven de prullenbak uit te kloppen. Hij is licht, wat behendigheid bevordert.

We hebben nog geen problemen ondervonden met verstoppingen, verminderde zuigkracht of nare geurtjes tijdens of na het stofzuigen. Om alle vuiligheid goed op te zuigen is wel minimaal de zuigkracht ´max´ stand nodig, anders is de zuigkracht onvoldoende.

Thomas Cycloon Hybride stofzuiger.JPG

Conclusie 

Samengevat is de Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends een goede stofzuiger voor droge omgevingen, voor natte omgevingen gebruiken wij toch liever de dweil. Vanaf de stand ´max´ zuigt hij alle haren en fijn stof gemakkelijk op. Zodra de bak vol zit is deze gemakkelijk te legen. Al bij al zijn wij tevreden met de Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger.

Klik hier om jouw Thomas Cycloon Hybrid Pet & Friends stofzuiger om kopen!