Overslaan en naar de inhoud gaan

De dierenartsenpraktijk

Ben
Hilderson
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2015, grote dierenartspraktijk ouders
Rol: Hoofddierenarts in het team Merelbeke

Ben, de hoofddierenarts, werkt veel achter de schermen als organisator en verantwoordelijke. Ben heeft meerdere jaren ervaring in de dierenartsenpraktijk van zijn ouders. Bij WelloPet voert Ben ook een deel van de operaties en de RX-fotografie uit. Hij verdiept zich in cardiologie, orthopedie en dermatologie. Als je Ben ziet, kan je ook zijn troetels, de twee Golden Retrievers ‘Pebbles & Fred’, zien. Fred van WelloPet is aangesteld als mascotte 🐾.

Celine
Decaluwe
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2015, meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

Celine is de dierenarts die je het meest zal zien, zij neemt het leeuwenaandeel van de consultaties en operaties voor haar rekening. Haar werkervaring deed ze op tijdens stages en in dienst van andere dierenartsen. Celine is met alle behandelingen vertrouwd, maar is heel erg geïnteresseerd, en bedreven, in tandheelkunde. Een sterke pijler van deze praktijk. Verder verdiept Celine zich in de interne geneeskunde, de weke-delen chirurgie en endocrinologie.

Karin
Bartels
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2017, binnen- en buitenland
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

Na het afstuderen aan de Universiteit Gent ging Karin als dierenarts werken in België en Engeland. De interesses van Karin liggen bij de interne geneeskunde, de endocrinologie en de neurologie. Haar grote liefde en interesse voor dieren is er al sinds ze heel jong was. Opgegroeid in een thuis tussen de dieren, wordt ook nu haar dagelijkse leven verrijkt met 2 hondjes, 5 katten en heel veel kippen.

Orilie
De Waele
Dierenarts

Opleiding: Master in de diergeneeskunde (Rijksuniversiteit Gent, Merelbeke)
Ervaring: Sinds juli 2019, meerdere dierenartspraktijken
Rol: Dierenarts in het team Merelbeke

Orilie is dierenarts, gespecialiseerd in kleine huisdieren. Haar ruime praktijkervaring deed ze op in binnen- en buitenlandse stages. Bijzonder is haar vrijwilligerswerk in Kenya in 2017. Orilie haar interesses spitsen zich toe op interne geneeskunde, dermatologie en medische beeldvorming. De passie voor dieren is al van jongs af aan heel sterk deel van het leven van Orilie. Momenteel is haar grote liefde Storm, een Zwitserse herder. Wie weet kom je hem ooit wel eens tegen bij WelloPet. 

Inge
Wijns
Dierenarts assistent

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Hogent Melle)
Ervaring: Sinds 2012, meerdere dierenartsenpraktijken en Rijksuniversiteit Gent (Merelbeke)
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

Inge is gediplomeerd dierenartsassistente, met een groot hart voor dieren. Zij deed ervaring op in verschillende praktijken, alsook de Universiteit van Merelbeke. Ondertussen schoolt Inge zich verder bij op het vlak van verzorging en gedragsbegeleiding. Inge heeft een uitgesproken interesse voor wondheling en de dagelijkse zorg voor gehospitaliseerde patiënten. Zij is jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen en het plannen van een afspraak.

Marie
Verlinde
Dierenarts assistent, Trimmer

Opleiding: Bachelor Agro-en biotechnologie • dierenverzorger (Hogent Melle) / Specialisatie hondentrimmer (Ecole supérieure Toulouse)
Ervaring: Sinds 2017

Rol: Trimster en dierenartsassistente

Marie is een echte dierenliefhebber - van kop tot teen! Haar vrije tijd gaat op aan haar 3 katten, en als er tijd over is houdt zij zich bezig met muziek en film. Haar missie, alsook haar passie, is om 'honden te verzorgen' en hen er ‘haar’-fijn uit te laten zien! Naast haar professionele opleiding als dierenverzorger & hondentrimmer kan Marie ook trots zijn op haar opleiding "professioneel hondengedragsbegeleider" (Geert De Bolster - Brugge). Last but not least: 'enthousiasme' is haar handelsmerk!

Paulien
Beirnaert
Dierenarts assistent

Opleiding: bachelor in de agro- en biotechnologie, afstudeerrichting dierenzorg (Hogeschool Vives Roeselare)
Ervaring: sinds 2018 bij Wellopet, alsook vrijwilliger in VOC Merelbeke en ervaren petsitter
Rol: Dierenartsassistente en centraal aanspreekpunt

Paulien heeft een grote aandacht voor dierenwelzijn in de breedste zin van het woord. Professioneel gaat de interesse van Paulien vooral uit naar hospitalisatie en onderzoek. Haar passie vertaalt zich eveneens in de wens om zich blijvend bij te scholen, zowel naar medische aspecten, als naar aspecten van gedrag toe. Zij is jouw eerste aanspreekpunt voor al je vragen en het plannen van een afspraak.

Maak kennis met het huidige team dierenarts en assistentenklik op de foto voor meer info...

WelloPet is constant in uitbreiding en steeds aan het bouwen aan nieuwe vestigingen in Vlaanderen. Daarom zoeken wij steeds talentvolle en gepassioneerde dierenartsen en -assistenten! Momenteel zoeken wij één of twee ervaren dierenartsassistenten voor de opstart van de nieuwe vestiging in Lochristi (maart 2020).

Waarom zou jij werken bij WelloPet?

"WelloPet wil de dierenarts en de assistent laten schitteren als expert in zijn beroep, en als persoon in ons team".

Eenvoudig gesteld: wij willen jou als dierenarts of -assistent het comfort geven van een moderne en goed uitgeruste groepspraktijk, zonder dat jij de gekende remmingen ervaart. We nemen alle administratieve zorgen weg, er is geen financieel risico voor jou, en niemand 'met meer ervaring' staat jou in de weg. De werk/privé-balans met een 'normaal' uurrooster staat bij ons voorop. Je wordt ondersteund door de kracht van een dynamisch team dat draait op veel ambitie en warm werkplezier.

Kortom, geen gedoe met boekhoudingen, financiën, administratie, personeelsbeleid, inkopen … en een job met focus op de diergeneeskunde!

Wat betekent dat dan voor jou?

 • Deontologie
  WelloPet werkt uitsluitend met erkende en onafhankelijke dierenartsen. Wij dragen de eer van het beroep en de deontologie hoog in het vaandel. Wij hebben onze bedrijfsstructuur zodanig georganiseerd dat we snel kunnen groeien, expertise en specialisatie kunnen opbouwen, en de eigen wachtdienst, alsook de centrale administratie en de bijhorende marketing, kunnen vereenvoudigen.
   
 • Autonomie
  Of je kiest voor een zelfstandig statuut, loontrekkend statuut of deeltijdse invulling: jij krijgt vanaf dag één een omgeving waar je 'zelfstandig' kan werken met volle focus op jouw passie en expertise: dieren (geneeskundig) verzorgen en eigenaars klantgericht helpen. Binnen deze omgeving wordt je mee betrokken in alle beslissingen die jouw vak 'dierenarts', of '-assistent', aangaan.
   
 • Expertise
  Alle dagen bijleren, ervaring opdoen en expertise doorgeven. Dat is het motto van het WelloPet-team. Je kan zelf leren van het team dat jou omringt en jouw begeleider. Je kan daarnaast bijscholen op algemene of specifieke thema's. Wij verwachten als tegenprestatie dat jij jouw kennis eveneens deelt met anderen binnen WelloPet en met de klanten-eigenaars.
   
 • Ambitie
  Wij hebben jou nodig bij onze droom! Immers, WelloPet wil de toegang tot dieren-gezondheidszorg gemakkelijker maken, met een lagere drempel, zodat ieder dier de zorg krijgt die het verdient zonder uitstel of afstel. Daarenboven werken wij aan een dierenzorg die voor een groot deel verlengd en verlegd wordt naar preventie. Dat zorgt voor meer gezonde huisdieren, die langer en aangenamer leven met meer gelukkige eigenaars die hen verzorgen.
   

Lees er meer over op Waarom WelloPet of bekijk onderstaande video's

Het team dierenartsen en -assistenten

Onze dierenartsen & verzorgers staan voor een heel persoonlijk contact en top-bereikbaarheid. We vinden het beestje heel erg belangrijk, maar de klant als persoon staat bij ons centraal. In de dierenartsenpraktijk werken momenteel 4 dierenartsen & 3 assistenten. Wij zijn jong en ambitieus!

Interesse?

Laat dan van je horen!
Dat je goed bent in jouw vak zou evident moeten zijn. Wij zijn vooral benieuwd of jij die aanvullende schakel bent in ons team.

Ben jij dat? 

 • Voor dierenartsen: neem contact op met Ben Hilderson, de hoofddierenarts.
  Ben je student dierenarts in stage? Wees eveneens heel erg welkom!
 • Voor assistenten: neem contact op met Rudy Lefèvre, de gedelegeerd bestuurder. Klik hier voor het vacaturebericht.

 

Wij zijn alvast enthousiast om jou te leren kennen!

 

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen