Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenarts in de buurt van Eke gezocht?

WelloPet is de nieuwe dierenarts. Met ons dierenzorgcentrum staan we in de week én in het weekend klaar om de beste en meest toegankelijke zorg toe te dienen. Onze dierenartsenpraktijk vind je net aan de afrit Merelbeke van de E40, vlot te bereiken via de E17 vanuit Eke. Met het tuincentrum Eurotuin naast de deur, hoef je je ook geen zorgen te maken over parkeerplaatsen.

dierenarts Eke

Dierenarts en dierenzorg op dezelfde plek

Met dierenartsen, trimmers en gedragstherapeuten op één locatie vind je op een kwartiertje rijden van Eke de beste plek voor jouw huisdier. We bieden je elke dag opnieuw de beste medische zorgen, maar staan ook klaar voor vachtverzorging, gedragstherapie of interessante weetjes via onze events. Kom zeker eens langs!

Eenvoudig je afspraak maken

Snel op zoek naar een dierenarts in de buurt van Eke? Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Eke, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen