Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in Laarne?

Aan de afrit Merelbeke van de R4 ligt WelloPet, de nieuwe dierenarts. Op zo’n 10km van Laarne, gelegen naast het tuincentrum Eurotuin, verwelkomen we je graag voor gemakkelijke, toegankelijke en allesomvattende zorgen voor jouw huisdier, ook in het weekend.

dierenarts Laarne

Alle expertise op dezelfde locatie

WelloPet is meer dan gewoon een dierenarts. Bij ons vind je naast de dierenartsen ook trimmers, gedragstherapeuten en een pak specialisten. Naast de standaard consulten en trimbeurten kan je jouw hond zelf komen wassen, kan je komen spelen met andere honden of bijleren op één van onze vele events. Zo zorgen we samen dat jouw huisdier de beste kansen heeft op een fantastisch leven!

Maak nu een afspraak

Je wilt eens langskomen met je huisdier? Dan heb je heel wat opties bij WelloPet. Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Laarne, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen