Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in Ledeberg?

Op een boogschut van Ledeberg vind je WelloPet terug, het dierengezondheidscentrum van Gent. Aan de afrit Merelbeke van de E40 en de R4, vlot bereikbaar met de auto of de fiets, zorgt WelloPet voor preventieve en toegankelijke zorg voor jouw huisdier.

dierenarts Ledeberg

Dierenarts en dierenzorg onder hetzelfde dak

Een plek waar je dier terecht kan voor de beste gezondheidszorgen, waar ie buiten komt met een mooie vacht en de juiste voeding en waar er altijd iets te beleven valt. Klinkt mooi, niet? We maken het nog mooier. Niet enkel zijn we open op zaterdag en zondag, maar ons team experts zit op amper 5 kilometer van Ledeberg. Je viervoeter kan nu al niet wachten!

Tot gauw in jouw buurt?

Snel op zoek naar een dierenarts in de buurt van Ledeberg? Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Ledeberg, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen