Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts in Melle?

Jouw huisdier is de absolute prioriteit van WelloPet. Want onze huisdieren verdienen niet enkel de beste, maar ook de meest toegankelijke zorg. Dat is waarom onze dierenartsen die zorg aan jou en je dier op elk moment willen bieden, in onze makkelijk te bereiken dierenartsenpraktijk in Merelbeke, net naast Melle.

De meest complete dierenverzorging rond Melle

Je kan onze dierenartsenpraktijk eenvoudig vinden via de afrit Merelbeke van de E40 en de R4, op een boogscheut van Melle. Omdat we grenzen aan tuincentrum Eurotuin hebben we steeds voldoende parkeerplaatsen en hoef je dus zeker niet te ver met je bench te lopen.

dierenarts Melle

Dierenarts en dierenzorg op 1 locatie rond Melle

Voor wie op zoek is naar de combinatie van een dierenarts, trimsalon, voedingsadvies voor huisdieren en gedragstherapie voor je hond of kat op één locatie rond Melle, biedt Wellopet de perfecte oplossing. Al die diensten vind je bij ons namelijk op hetzelfde adres in Merelbeke.

Door die centrale ligging tussen Gent, Merelbeke en Melle, kunnen jij en je huisdier steeds gemakkelijk bij ons terecht. Door een dierenarts, trimsalon en verschillende workshops en gedragstherapie voor je kat, hond of konijn op één locatie rond Melle te combineren, besparen we je bovendien ook heel wat tijd en moeite.

Een afspraak bij WelloPet

Snel nood aan een dierenarts in de buurt van Melle? Een consultatie bij de dierenartsen van WelloPet is steeds mogelijk , want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Heb je echt dringende hulp nodig van een dierenarts door een spoedgeval? Bel ons dan op op het nummer: 09 232 00 42. We verbinden je dan zo snel mogelijk door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je spoedig geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen