Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenarts in de buurt van Wetteren gezocht?

Vlot bereikbaar via de E40 vind je WelloPet op zo’n 10km van Wetteren terug. Het dierengezondheidscentrum ligt aan de afrit Merelbeke van de E40, naast tuincentrum Eurotuin. Daar verwelkomen we je graag voor preventieve en toegankelijke zorg voor jouw huisdier, in de week én in het weekend.

Dierenarts Wetteren

Alles onder één dak, makkelijk bereikbaar

Onze belofte: je komt niets tekort. Kom je bij WelloPet over de vloer, dan staan we klaar met een team dierenartsen, trimmers en gedragstherapeuten om jouw huisdier gepast te behandelen, preventieve tips te geven en jullie samen de beste kansen te geven op een lang en gelukkig leven.

Eenvoudig je afspraak maken

Snel op zoek naar een dierenarts in de buurt van Wetteren? Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Wetteren, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen