Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een dierenarts nabij Zwijnaarde?

Jouw huisdier is de belangrijkste zorg van WelloPet. Voor ons verdient elk huisdier de beste en meest toegankelijke zorg. Daarom willen onze dierenartsen op elk moment klaar staan voor je, in onze makkelijk te bereiken dierenartsenpraktijk in Merelbeke, net naast Zwijnaarde.

dierenarts zwijnaarde

Eén locatie voor dierenarts en dierenzorg

Gemoedsrust is onbetaalbaar. Als baasje wil je weten dat je huisdier op alle vlakken de beste zorgen krijgt. Daarom heeft WelloPet haar dierenartsen, trimmers en gedragstherapeuten op één locatie verzameld, dicht bij Zwijnaarde. Bij WelloPet vind je alle zorgen die je nodig hebt, in de week én in het weekend.

Maak snel je afspraak bij WelloPet!

Snel op zoek naar een dierenarts in de buurt van Zwijnaarde? Je kan steeds een afspraak maken bij WelloPet, want we zijn 7 op 7 open van 9u tot 18u30. Een afspraak maken doe je eenvoudig online, ook tijdens het weekend. Ook telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts nodig rond Zwijnaarde, dan kan je ons steeds bellen op 09 232 00 42. We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen