Overslaan en naar de inhoud gaan

Disclaimer

WelloPet NV is een samenwerking tussen verschillende zelfstandige en op zichzelf staande partijen.

Deze partijen zetten zich in voor de missie van WelloPet : “Pet Friends Forever. Bij WelloPet kan je terecht bij een team van experts – dierenartsen, verzorgers en therapeuten - voor de zorg en begeleiding op maat van jou en je huisdier. Wij geloven dat dierenzorg meer preventief, makkelijker en voor elke hond of kat kan. Persoonlijke service, gezondheid en levenskwaliteit staan hierbij centraal. Ons motto: Happy Pets, Happy Baasjes!”

 

De dierenartsen werken volledig onafhankelijk. Zij zijn eveneens volledig onafhankelijk bij het adviseren van producten en diensten in het kader van een behandeling.

Zij zijn erkend, en onderworpen aan de deontologie van CODE DER PLICHTENLEER van de Nederlandstalige Gewestelijke Raad van de Orde der Dierenartsen (NGROD). Zij beschikken over alle nodige vergunningen voor het uitoefenen van hun vrij beroep en het gebruik van de bijhorende apparatuur, producten of diensten. De verantwoordelijke dierenarts beschikt over een medicijnendepot volgens de wettelijke voorschriften.

De dierenartsen geven geen therapeutisch advies, en verkopen geen therapeutische producten, zonder het huisdier waarop de therapie betrekking heeft zelf te hebben onderzocht.

 

WelloPet NV, noch de onafhankelijke dierenartsen, verkopen verzekeringsproducten. De verkoop van verzekeringen staat onder toezicht van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA). Wens je inlichtingen over huisdierenverzekeringen, dan kan een medewerker bij WelloPet, of een dierenarts, je verder helpen met informatie.