Overslaan en naar de inhoud gaan

GEDRAG-dag met Meet & Greet 'The dog expert'

Maand van het gewenst gedrag
Datum Activiteit

zondag 30/10/2022 van 10:00 tot 14:30

Ben jij een hondeigenaar en zou je graag meer willen weten over het gedrag van je trouwe viervoeter? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zondag 30 oktober krijg je de kans om bij WelloPet in Merelbeke (het Tuinkaffee, Fraterstraat 111) advies te vragen en te babbelen over jouw hond met ervaren gedragsbegeleiders- en therapeuten. 

  • Van 10u tot 12u vindt er een lezing plaats van de gedragsbegeleiders Joke Monteny, Annemarie Timmermans, Rony Mestdagh en Aurélie Matthys. 
  • In de namiddag krijg je de kans om deze begeleiders persoonlijk te ontmoeten. Je kan een ticket kopen voor de eerste meet-and-greet van 12u tot 13u, maar ook voor de tweede meet-and-greet van 13u30 tot 14u30. 
  • Wil je graag de lezing EN een meet-and-greet meemaken? Dat kan! Je moet hiervoor enkel meerdere tickets aankopen (1 voor de lezing en dan kan je voor beide tijdssloten verschillende tickets kopen voor elke expert die je persoonlijk wilt ontmoeten).
     

PS: Bij de lezing en de meet-and-greet zit een consumptiebon en een gadget inbegrepen in de prijs (max 2 per persoon). 


Wie zijn de gedragsbegeleiders?


•    Joke Monteny is oprichter en eigenaar van het centrum 'Hond inform' waar zij eigenaars en hun hond op een professionele manier begeleidt, gaande van ras- of puppy keuze over opvoeding en training, tot het helpen bij gedragsproblemen. Ze is ook de auteur van het succesvolle boek ‘Welkom Puppy, praktische gids voor de opvoeding van jouw unieke pup’.


•    Annemarie Timmermans leeft voor honden, daarom heeft ze er zelf zes. Met jaren ervaring in het herplaatsen van honden van alle rassen, ontwikkelt Annemarie haar “natuurlijke feel” om mensen inzicht te geven in het gedrag van hun hond. Op een niet-dwingende manier en met focus op de relatie met hun hond.


•    Aurélie Matthys was als kind al dol op honden. Ze volgde een opleiding tot zelfstandig hondeninstructeur en hondengedragstherapeut met de connectiemethode en past haar kennis nu toe als hondengedragstherapeut bij WelloPet, waar ze vooral de puppy-trajecten onder haar hoede neemt.


•    Rony Mestdagh heeft samen met WelloPet de Pet Friend Academy opgestart. Hij is al jarenlang hondeninstructeur en werkt zowel individueel als in groep met viervoeters. Bij WelloPet staat hij aan de basis van een concept waar de focus ligt op het aanleren van leerstof op maat, en dit in kleine groepjes om stress te vermijden. 


•    Manon Floré is als gediplomeerde dierenartsassistent vol van passie voor verschillende soorten dieren. Daarnaast heeft Manon voornamelijk interesse in dierengedrag, welzijn, gedragsproblemen en al het onderzoekswerk daarrond. Binnen het WelloPet dierenzorgcentrum heeft zij een grote interesse voor 'assistentie bij chirurgie' en de hospitalisatie.

Alle inschrijvingen en betalingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe betaal ik met een waardebon of mijn PetBudget?

Prijs
€9,50 inclusief koffiebon en gadget
Maximum aantal deelnemers
99
Met dier
Nee
Diersoort
Doelgroep
Locatie