Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand oktober: de kat

Miauw! Bij WelloPet zien we al onze dierenvriendjes even graag, maar ter ere van de opening van onze allereerste exclusieve kattenconsultatieruimte, vieren we de hele maand oktober al het moois van de kat! Als 'Feline Friend' moet je dus in oktober wel eens langs bij WelloPet! Om wat te doen, vraag je je af? Wel, dat ontdek je hieronder!

1. Het nieuwe kattenconsult

We zijn er best trots op. In Lochristi openen we in oktober een derde consultatieruimte die exclusief voorbehouden is voor katten. Dat betekent niet enkel dat jouw kat tijdens haar consultatie geen stress ervaart door de geur van honden die voordien in de ruimte waren, maar ook dat deze consultatieruimte speciaal is ingericht voor katten. Met aromatherapie en een klautermuur kan jouw kat rustig wennen aan de ruimte om zo stressloos mogelijk de dierenarts te bezoeken. Hou zeker onze sociale media in de gaten, want in oktober geven we je ook tips over hoe je jouw kat zo zen mogelijk krijgt voor en tijdens een bezoek aan WelloPet!

2. Een Cat Friendly Practice

Onze katvriendelijke aanpak beperkt zich niet tot een zaaltje alleen. Nee, onze trimmers werken volgens de principes van Wendy Govers, wat een vachtvriendelijke verzorging betekent. En ook onze assistenten en dierenartsen laten zich regelmatig bijscholen om zo katvriendelijk mogelijk te werk te gaan. Daarbovenop hebben we in Lochristi de wachtzaal gescheiden voor katten en honden en hebben we ook een aparte hospitalisatieruimte voor honden en katten. Dit allemaal om te tonen dat we bij elke stap nadenken over jouw viervoeter!

3. Goodies voor elke kattenklant!

We vieren ook jouw kat deze maand. Daarom hebben we enkele mooie goodies in de aanbieding voor elke klant die op consultatie komt met zijn of haar kat (zowel dierenarts, trimsalon als gedragsbegeleiding) en voor elke aankoop voor je kat. Van een riem voor je transportmand, tot fijne kattenspeeltjes of een mini-boekje van Anneleen Bru, je vindt vast wel iets voor jouw viervoeter! Ook leuk is dat je bij jouw goodie een opdracht mee krijgt: deel een foto van jouw kat bij WelloPet, jouw kat met je gekregen goodie of gewoon van jou met je kat op Instagram of Facebook en tag ons, dan maak je kans op tot €200 PetBudget. Hoe gaat dat in zijn werk?

  • Je deelt je foto op sociale media (tag WelloPet in de foto op Instagram of in de tekst op Facebook)
  • Je foto krijgt likes
  • Begin November kiezen wij uit alle deelnemers 1 winnaar, die per like op zijn/haar post €1 PetBudget krijgt (met een maximum van €200)

4. Monster Give Away

Misschien wel de coolste van allemaal… Een Monster Give Away ter waarde van €1000!!! 1 winnaar krijgt ons grootste prijzenpakket ooit, met onder meer een jaar lang gratis voeding van Hill’s, een pakket van Sure Petcare met een kattenluik en een voerbak, een vachtverzorgingsset van Transgroom, een gratis trimbeurt door onze trimster Annick, een privé-consult van Chat-O-Gand, kousen van Dreamcatcher en heel wat meer! Om mee te doen, zoek je onze post op Facebook of Instagram (de link volgt hier later), volg je ons, like je de post en tag je 3 vrienden in de reacties.

5. Mooie events

Bekijk onze events