Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe werkt een WelloPet WEBINAR

Voorbereiden

Je hebt het programma zoom.us nodig op je laptop, of op jouw smartphone: download en installeer dit vooraf. Je kan dit doen via https://zoom.us/download. Als je wil deelnemen aan het WEBINAR zonder een geïnstalleerd programma of app, zal je eerst en automatisch worden gevraagd het programma te downloaden.

Vooraf testen kan op https://zoom.us/test (optioneel, je hebt immers geen camera of microfoon nodig, vragen kan je in de chat stellen).

Deelnemen

  • Je krijgt de dag vooraf een unieke link voor deelname doorgestuurd per mail. Deze unieke link is jouw persoonlijke toegang.
  • Enkele minuten voor aanvang kan je op de link klikken, waardoor je in een digitale wachtkamer terecht komt.
  • In die wachtkamer valideren wij jouw inschrijving en geven jou dan toegang tot de werkelijke sessie. Op dat moment kan je de lesgever zien en horen. De lesgever kan jou niet zien of horen. De namen van de deelnemers zijn wel zichtbaar.
  • Aan het begin van het webinar wordt afgesproken hoe de eventuele vragen zullen worden beantwoord. tijdens of na de les. Meestal zal eerst een eerste deel van de workshop worden gegeven door de lesgever, en kan jij jouw vragen stellen via de chatfunctie aan de host. Na dit eerste onderdeel, volgt dan een vraag- en antwoord-stuk waar alle vragen behandeld worden.
  • Je ontvangt de eventueel beloofde notities, indien van toepassing, en mogelijks ook bijkomende antwoorden op vragen die niet aan bod zijn kunnen komen, via een aparte mail achteraf.

Veel plezier met het WelloPet online WEBINAR

medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen