Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb 2,5KG

Calibra
Calibra Dog Life Adult Large Breed Lamb
Calibra Dog Life Adult Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Dog Life Adult met lam - voor grote rassen

Complete, superpremium droogvoeding met lam voor volwassen honden van grote rassen (meer dan 30 kg). De hypoallergene samenstelling met laag graangehalte (alleen rijst) is zelfs geschikt voor gevoelige spijsverteringssystemen en het formaat van de brokken is aangepast aan de fysiologische behoeften van grote honden.

De dierlijke eiwitbronnen, die 80% van het totale eiwitgehalte van het recept uitmaken, bevatten onder meer lamsvlees van hoge kwaliteit. Dankzij de toegevoegde chondroprotectiva biedt de voeding een continue ondersteuning van het bewegingsapparaat van een hond.

Prebiotica en Yucca schidigera-extract zorgen voor de goede werking van het maagdarmstelsel door de darmmicroflora te ondersteunen en schadelijke gassen in het spijsverteringskanaal aanzienlijk te verminderen.     

Samenstelling 

 • Chondroprotectiva (chondroïtinesulfaat en glucosamine):  voeden kraakbeen en vertragen het degeneratieproces.
 • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen - staan in voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
 • Fructo-oligosacchariden en mannan-oligosacchariden (FOS/ MOS): prebiotica die de darmmicroflora en de goede werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen en die het immuunsysteem versterken.
 • Mojave yucca - bevat chlorofyl, sporenelementen, vitamines, saponinen en polyfenolen. Het heeft ontgiftende effecten, heeft een positieve invloed op het maagdarmkanaal, vermindert winderigheid en de geur van uitwerpselen.
Specificaties
Inhoud 2.5 kg
Levensfase Volwassen hond (1 - 6 jaar)
Ras Groot ( >30 kg)
€ 15,28
€ 17,98 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
 • Gratis levering vanaf €49

 • Levering binnen 4 werkdagen

 • Klantenbeoordeling 9,3/10

 • Veilige betaling, geen betaalkosten

 • 30 dagen recht van retour

 • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

 • Echte dierenartsen met expert-advies