Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Junior Large Breed Lamb 12KG

Calibra
Calibra Dog Life Junior Large Breed Lamb
Calibra Dog Life Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Dog Life Junior met lam - voor grote rassen 

Superpremium, complete voeding voor grote rassen (meer dan 30 kg), junior honden (3-12 maanden oud). Deze hypoallergene droogvoeding met lam wordt gekenmerkt door zijn hoge verteerbaarheid. De grootte van de brokken is aangepast aan de fysiologische behoeften van grote honden.

Hoogwaardige eiwitten, waarvan 80% van dierlijke oorsprong, geven volwassen wordende honden de voeding die ze nodig hebben. Toegevoegde chondroprotectiva helpen het gewrichtskraakbeen te verzorgen en dragen samen met vitamines en mineralen bij aan de goede ontwikkeling van het bewegingsapparaat van een jonge hond. Zalmolie zorgt voor een gezonde huid en vacht.  

Samenstelling 

  • Chondroprotectiva (chondroïtinesulfaat en glucosamine): voeden kraakbeen en vertragen het degeneratieproces.
  • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen die instaan voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
  • Zalmolie:  een bron van onverzadigde omega-3 (EPA, DHA) vetzuren die nodig zijn om de fysiologische functies van de huid en vacht te ondersteunen en hun kwaliteit te verbeteren. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.

 

Specificaties
Inhoud 12 kg
Levensfase Junior (<12 maanden)
Ras Grote rassen (>30 kg)
€ 52,32
€ 61,55 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies