Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Junior Small Breed Chicken (1.5 kg)

Calibra
Calibra Dog Life Junior Small Breed Chicken
Calibra Dog Life Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Dog Life Junior met kip - voor kleine rassen 

Een superpremium hypoallergene voeding met kip voor jonge honden (3-12 maanden oud) van kleine rassen (1-10 kg) en met laag granengehalte (enkel rijst).

Deze complete droogvoeding is licht verteerbaar. De componenten ondersteunen een goede spijsvertering. Een uitgebalanceerde mix van vitamines en gechelateerde mineralen garandeert de juiste zorg tijdens de ontwikkeling van een jonge hond en zijn algehele immuniteit.

Deze complete droogvoeding bevat hoogwaardig kippenvlees: 85% van het totale eiwitgehalte bestaat uit dierlijke eiwitten. Bovendien bevat de voeding zalmolie om de huid en glanzende vacht van de hond te verzorgen. 

Samenstelling 

 • Zalmolie: een bron van onverzadigde omega-3 (EPA, DHA) vetzuren die nodig zijn om de fysiologische functies van de huid en vacht te ondersteunen en hun kwaliteit te verbeteren. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.
 • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen, staan in voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
 • Fructo-oligosacchariden en mannan-oligosacchariden (FOS/ MOS): prebiotica die de darmmicroflora en de goede werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen en die het immuunsysteem versterken.
 • β-glucanen: stimuleren en ondersteunen het immuunsysteem. Lactobacillus acidophilus (geïnactiveerd) heeft een paraprobiotische functie en een positief effect op het immuunsysteem.
Specificaties
Inhoud 1.5 kg
Levensfase Junior (< 1 jaar)
Ras Kleine rassen (<10 kg)
€ 8,99
€ 10,58 adviesprijs
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
 • Gratis levering vanaf €49

 • Levering binnen 4 werkdagen

 • Klantenbeoordeling 9,3/10

 • Veilige betaling, geen betaalkosten

 • 30 dagen recht van retour

 • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

 • Echte dierenartsen met expert-advies