Overslaan en naar de inhoud gaan

Calibra Dog Life Junior Small & Medium Breed lamb (12 kg)

Calibra
Calibra Dog Life Junior Small & Medium Breed
Calibra Dog Life Real Kibble Size
Omschrijving

Over Calibra Dog Life 

Calibra Dog Life is een productlijn die speciaal is ontworpen om uw hond zijn hele leven te begeleiden. Elke levensfase heeft zijn specifieke behoeften in termen van benodigde voeding, samenstelling en algehele energiewaarde, en Calibra Life heeft dit als inspiratiebron gebruikt.

Hoewel het verstandig is om gedurende het hele leven voor het maag-darmkanaal van uw hond te zorgen, richt deze zorg zich in zijn junior stadium voornamelijk op de goede ontwikkeling van het hele organisme en zijn immuniteit. Voor oudere honden is een evenwichtige energie-inname in verhouding tot de energie-output belangrijk. De verschillen tussen rasgrootte komen onder meer tot uiting in de verschillende groottes van de brokken.

Al complete voeders van Calibra Life zijn hypoallergeen, op basis van één proteïne. Het proteïnegehalte uit dierlijke bronnen in individuele recepten is minimaal 80-90% van het totale proteïnegehalte. Zorgvuldig geselecteerde additieven vullen altijd het gewenste effect van elk recept aan. Alle voedingsmiddelen kenmerken zich door hun hoge smakelijkheid en verteerbaarheid, een gevolg van de hoge kwaliteit van de grondstoffen, waar wij bij Calibra veel belang aan hechten.

Calibra Dog Life Junior met lam - voor kleine en middelgrote rassen

Een complete droogvoeding voor junior honden (3-12 maanden) van kleine en middelgrote rassen (tot 30 kg). Deze superpremium, hypoallergene droogvoeding met lam kenmerkt zich door zijn lichtverteerbaarheid , wat zorgt voor een optimale groei en een goede ontwikkeling van het jonge organisme.

Dankzij zijn samenstelling en toevoegingen (zalmolie, vitamines en mineralen, prebiotica), helpt het zelfs bij de goede ontwikkeling van het spijsverteringskanaal en immuunsysteem. Het recept bevat dierlijke eiwitten, die 80% van het totale eiwitgehalte uitmaken, wat een hoge voedingswaarde garandeert voor honden in ontwikkeling.    

Samenstelling 

  • Zalmolie: een bron van onverzadigde omega-3 (EPA, DHA) vetzuren die nodig zijn om de fysiologische functies van de huid en vacht te ondersteunen en hun kwaliteit te verbeteren. Het heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen.
  • Vitaminen en gechelateerde mineralen: zeer bruikbare organische vormen van mineralen die instaan voor de goede werking van het organisme, het voorkomen van ziekten en het versterken van het immuunsysteem.
  • Fructo-oligosacchariden en mannan-oligosacchariden (FOS, MOS): prebiotica die de darmmicroflora en de goede werking van het spijsverteringsstelsel ondersteunen en die het immuunsysteem versterken, β-glucanen stimuleren en ondersteunen het immuunsysteem. Lactobacillus acidophilus (geïnactiveerd) - heeft een paraprobiotische functie en een positief effect op het immuunsysteem.

 

Specificaties
Inhoud 12 kg
Levensfase Junior (< 12 maanden)
Ras Kleine en middelgrote rassen
€ 60,15
adviesprijs € 70,76
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen
  • Gratis levering vanaf €49

  • Levering binnen 4 werkdagen

  • Klantenbeoordeling 9,3/10

  • Veilige betaling, geen betaalkosten

  • 30 dagen recht van retour

  • Onze vestiging is ook open op zaterdag en zondag

  • Echte dierenartsen met expert-advies

Wat is de Food Code van Wellopet?