Overslaan en naar de inhoud gaan

Wellopet: jouw dierenarts in Merelbeke, open op zaterdag

Jouw huisdier weet echt niet of het nu donderdag, zaterdag of zondag is wanneer hij ziek wordt. En voor jou is het niet altijd eenvoudig om in een druk schema nog eens een afspraak bij de dierenarts in te plannen. Bij WelloPet komen de huisdieren op de eerste plaats. Dat betekent: de beste zorgen, op de meest toegankelijke momenten. Daarom is WelloPet niet enkel open in de week, maar ook op zaterdag en zondag.

Ook op zaterdag staat je huisdier centraal

Voor dringende of niet-dringende medische hulp, verzorging of voedingsadvies hoef je nu niet langer te wachten tot maandag of een dierenarts van wacht te zoeken. WelloPet is elk weekend open, zowel zaterdag als zondag!

Openingsuren dierenarts: in de week, zaterdag én zondag

WelloPet is naast alle weekdagen ook geopend op zaterdag en zondag. Voor al onze diensten kan je bij ons terecht na het maken van een afspraak, maar onze dierenartsen hebben ook vrije inloopspreekuren. Dat wil zeggen dat je tijdens de weekdagen tussen 16u00 en 18u00 en in het weekend tussen 9u00 en 12u00 zonder afspraak bij een dierenarts terecht kan. (Tijdens de Corona-pandemie zijn er geen vrije inloopspreekuren)

Maak een afspraak bij onze dierenartsen

Een afspraak bij onze dierenartsen op zaterdag?

Voor een bezoek aan onze dierenartsen in Merelbeke ben je zonder afspraak altijd welkom tijdens onze vrije inloopspreekuren, ook op zaterdag. Buiten de vrije inloopspreekuren gelden onze openingsuren waarvoor je steeds gemakkelijk online een afspraak kan maken. Het trimsalon en de gedragstherapeuten werken enkel op afspraak. Je kan telefonisch (09 232 00 42) of via mail (Hello@wellopet.be) een afspraak maken bij de dierenartsen en verzorgers van Wellopet.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts in Merelbeke nodig, dan kan je ons steeds bellen (09 232 00 42). We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst zodat je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen