Overslaan en naar de inhoud gaan

WelloPet, jouw ervaren dierenarts in Lochristi

Bij WelloPet geloven we dat huisdieren altijd op de eerste plaats komen. Ze verdienen niet enkel de beste, maar ook de meest toegankelijke zorg. Dat is waarom de dierenartsen van WelloPet Lochristi die zorg op elk moment en aan zoveel mogelijk dieren willen bieden. Zo zorgen we ervoor dat inwoners van Lochristi en omstreken, dankzij WelloPet, een totaalpakket van dierenverzorging nog dichter in de buurt hebben. Ons volledige team van dierenartsen, trimmers en gedragstherapeuten bevindt zich in de Bosdreef 1D te Lochristi, grenzend aan de AD Delhaize. We hebben dus ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar en liggen op een makkelijk te vinden locatie.

Dierenarts Lochristi

De meest complete dierenzorg voor jou en je dier

Alle diensten die we te bieden hebben, vind je bij ons op hetzelfde adres te Lochristi. Of het nu gaat over dierenartsen, een trimsalon, voedingsadvies of gedragstherapie voor je hond, kat, konijn of knaagdier, we combineren al deze diensten op één locatie. Zo bieden we jou en je huisdier niet enkel gemak, maar ook een complete dienstverlening waarin we onze kennis en vaardigheden voor je bundelen.

Woon je in Lochristi en heb je dringend hulp van een dierenarts nodig? Dan hoef je niet altijd een afspraak te maken, maar kan je bij onze artsen langskomen tijdens de vrije inloopspreekuren.

Afspraak maken bij Wellopet Lochristi

Voor een bezoek aan onze dierenartsen in Lochristi ben je altijd welkom. Een afspraak maken is eenvoudig, want we zijn 7 op 7 open, van 9u tot 18u30. Online, maar ook telefonisch (09 282 36 78) of via mail (Hello@wellopet.Be) kan je ons bereiken en een moment inplannen bij onze dierenartsen, trimmers of gedragstherapeuten.

Gaat het om een spoedgeval en heb je buiten onze openingsuren hulp van een dierenarts in Lochristi nodig, dan kan je ons steeds bellen (09 282 36 78). We verbinden je dan door met het spoednummer van onze wachtdienst, zodat je huisdier zo snel mogelijk geholpen wordt.

Maak een afspraak bij onze dierenartsen