Overslaan en naar de inhoud gaan

maandag, 10 juni, 2019

CatID chippen kat

Kat chippen in samenwerking met DreamCatchers

Van 09:00 tot 18:30

Op 1 november 2017 treedt het Besluit van de Vlaamse Regering van 5 februari 2016 in werking. Alle katten moeten dan, voor de leeftijd van 12 weken en in elk geval voor verhandeling, geïdentificeerd en geregistreerd worden in de centrale databank Cat-ID.

Opgelet: woe. 30 mei is slechts de eerste van in totaal 5 beschikbare dagen!

Waarom Chippen?

Als een vermist dier gevonden wordt buiten zijn eigen omgeving, met een microchip, dan kunnen de politie, opvangcentra, asielen, dierenartsen, dierenbescherming… contact opnemen met CatID om het adres op te vragen van de eigenaar. Dit kan 24 uur/24 uur, 7 dagen per week. Dit systeem is al heel lang bekend bij professionals en is nagenoeg 100% doeltreffend in het opsporen van de eigenaar.

Geef jouw dier de kans om aan jou te worden terugbezorgd indien hij of zij zou verloren lopen. Jij hoeft enkel een microchip te laten plaatsen en jouw dier te laten registreren door de dierenarts.

Nationale Katerdag door Dreamcatchers

In samenwerking met Dreamcatchers kan je nu je kat voordelig laten chippen en registreren, en valt uitzonderlijk de  extra kost van een consultatie weg. Dit als steun aan het initiatief "Nationale Katerdag".
Chippen + registratie + consultatie: 45€ 

Gelieve hieronder je voorkeursdag en tijdstip door te geven zodat wij jou vlot een afspraak kunnen geven. Er zijn 5 dagen beschikbaar!
We bevestigen de afspraak per kerende.

Van 09:00 tot 18:30
medical icon
Alle diergeneeskundige zorgen en producten worden geleverd door erkende en onafhankelijke dierenartsen