Overslaan en naar de inhoud gaan

FysioPet - Gratis demo massage- en bewegingsoefeningen

Demo FysioPet hond
Datum Activiteit

zaterdag 17/12/2022 van 09:30 tot 18:00

"Mijn hond wil de trap niet meer op." "Het opstapje voor de auto is te hoog voor hem." "Lange wandelingen lukken niet meer." "Hij ligt veel vaker neer dan vroeger."

Herkenbaar? Dan heeft jouw hond FysioPet nodig! WelloPet organiseert zaterdag 17 december een GRATIS demo FysioPet te WelloPet Kuurne (Ringlaan 20 - aan Duponzoo) voor jou en jouw hond, in samenwerking met Flexadin.

FysioPet is een reeks van oefeningen en massage die jouw hond zo lang mogelijk soepel houdt en pijnlijke gewrichten of de gevolgen van artrose verzacht. 

Wens je meer informatie over FysioPet? Lees dan hier meer. 

Massagetherapeut en kynoloog Kaat Wauters demonstreert jou persoonlijk hoe je jouw hond kan helpen door middel van massage- en bewegingsoefeningen op basis van fysiotherapeutische principes.

Daarnaast krijg je...

  • een GRATIS gadget als aandenken
  • -10% op het programma FysioPet, gedurende de ganse maand december
  • een GRATIS kwaliteitsvolle hot-coldpack t.w.v. €20 (bij aankoop van een verpakking Flexadin of bij inschrijving voor het programma FysioPet)
    De hot-coldpack is voorzien van een extra afwasbaar en afneembaar omhulsel in stof, is op basis van (ongevaarlijk) lijnzaad en is gecompartimenteerd voor een ideale verdeling van of warmte of koude op het lichaam.

Hot-coldpack FysioPet

Een demo duurt ongeveer 15 minuten en je mag kiezen wanneer je deze demo komt volgen (tussen 9u30 en 18u in Kuurne).  Inschrijven is niet verplicht. Je kan op het moment zelf ook aansluiten, maar hou in het achterhoofd dat de ingeschrevenen voorrang krijgen. 

Kom je zonder hond? Geen nood: je kan mee volgen langs verschillende ramen en persoonlijke info vragen aan de adviseurs van WelloPet en Flexadin.

Prijs
Gratis, inclusief gadget
Maximum aantal deelnemers
99
Met dier
Ja, met hond
Diersoort
Doelgroep
Locatie