Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis Fotoshoot - Kersteditie - Kuurne - VOLZET

fotoshoot hond
Datum Activiteit

zondag 12/11/2023 van 09:30 tot 18:00

--- INSCHRIJVEN PER DIER ---

De Kerstperiode breekt weer aan met zijn gezellige marktjes, de huizen gevuld met kerstbomen, talloze gekleurde lichtjes, de talloze mokken met lekkere warme chocomelk,... . Maar het schrijven van kerstkaartjes komt tijdens deze kerstperiode ook weer om de hoek kijken. Heb je geen inspiratie voor een origineel kerstkaartje? Geen paniek! WelloPet komt als geroepen!

Op zondag 12 november kan jij met jouw huisdier langskomen bij de vestiging van WelloPet in Kuurne voor een gratis fotoshoot.

Een GRATIS fotoshoot? Je leest het goed! het duo van M&N photography staat weer paraat om jouw lieve huisdier te fotograferen. 

De eerste foto (per gezin) is gratis. Meteen na de fotoshoot mag je een foto uitkiezen, formaat 13x19. Deze foto haal je achteraf op in de vestiging in Kuurne. Extra foto’s kunnen gekozen worden, dit is zeker niet verplicht. M&N Photography biedt ook uitvergrotingen zoals bvb een canvas, Dibond, fotoblok, … aan. 

Inschrijven is niet verplicht. Je kan op het moment zelf ook aansluiten, maar hou in het achterhoofd dat de ingeschrevenen voorrang krijgen. Het is PER DIER in te schrijven!

OPGELET: de fotoshoot zelf gaat door in de winkelruimte bij Duponzoo, niet in de lokalen van WelloPet Kuurne zelf. Je zal wèl worden verwacht aan de balie van WelloPet voor aanmelden en verdere planning. De fotoshoot zelf vindt plaats in een kalme ruimte achteraan in de winkel, en die zone zal worden omheind. Vind je dat toch niet rustig genoeg voor jouw huisdier, kies dan voor de fotoshoot in WelloPet Waregem. Daar gaat de shoot door “per dier in een afgesloten ruimte”.

Alle inschrijvingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.

Doelpubliek
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven
Per dier
Maximum aantal deelnemers
112
Met dier
JA
Diersoort
Doelgroep
Locatie