Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis fotoshoot - Kersteditie Lochristi

Foto hond
Datum Activiteit

zaterdag 26/11/2022 van 09:30 tot 18:00

De Kerstperiode breekt weer aan met zijn gezellige marktjes, de huizen gevuld met kerstbomen, talloze gekleurde lichtjes, de vele mokken met lekkere warme chocomelk,... . Maar het schrijven van kerstkaartjes komt tijdens deze kerstperiode ook weer om de hoek kijken. Heb je geen inspiratie voor een origineel kerstkaartje? Geen paniek! WelloPet komt als geroepen!

Op zaterdag 26 november kan jij met jouw huisdier langskomen in de vestiging van WelloPet in Lochristi voor een gratis fotoshoot.

Een GRATIS fotoshoot? Je leest het goed! Het duo van M&N photography staat weer paraat om jouw lieve huisdier te fotograferen. 

De eerste foto is gratis. Meteen na de fotoshoot mag je een foto uitkiezen, formaat 13x19. Deze foto haal je achteraf op in de vestiging in Lochristi. Extra foto’s kunnen gekozen worden, dit is zeker niet verplicht. M&N Photography biedt ook uitvergrotingen zoals bvb een canvas, Dibond, fotoblok, … aan. 

Inschrijven is niet verplicht. Je kan op het moment zelf ook aansluiten, maar hou in het achterhoofd dat de ingeschrevenen voorrang krijgen. 

Schrijf je NU in door op de onderstaande knop te drukken

Doelpubliek
Elk huisdier is welkom
Prijs
Gratis
Met dier
Met jouw huisdier
Diersoort
Doelgroep
Locatie