Overslaan en naar de inhoud gaan

Gratis Fotoshoot - Kersteditie - Lochristi - BIJNA VOLZET

fotoshoot hond
Datum Activiteit

zaterdag 18/11/2023 van 09:30 tot 18:00

--- INSCHRIJVEN PER DIER ---

De Kerstperiode breekt weer aan met zijn gezellige marktjes, de huizen gevuld met kerstbomen, talloze gekleurde lichtjes, de talloze mokken met lekkere warme chocomelk,... . Maar het schrijven van kerstkaartjes komt tijdens deze kerstperiode ook weer om de hoek kijken. Heb je geen inspiratie voor een origineel kerstkaartje? Geen paniek! WelloPet komt als geroepen!

Op zaterdag 18 november kan jij met jouw huisdier langskomen in de vestiging van WelloPet in Lochristi voor een gratis fotoshoot.

Een GRATIS fotoshoot? Je leest het goed! het duo van M&N photography staat weer paraat om jouw lieve huisdier te fotograferen. 

De eerste foto (gezin) is gratis. Meteen na de fotoshoot mag je een foto uitkiezen, formaat 13x19. Deze foto haal je achteraf op in de vestiging in Lochristi. Extra foto’s kunnen gekozen worden, dit is zeker niet verplicht. M&N Photography biedt ook uitvergrotingen zoals bvb een canvas, Dibond, fotoblok, … aan. 

Inschrijven is niet verplicht. Je kan op het moment zelf ook aansluiten, maar hou in het achterhoofd dat de ingeschrevenen voorrang krijgen. Het is PER DIER in te schrijven!

Alle inschrijvingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.

Doelpubliek
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven
Per dier
Maximum aantal deelnemers
112
Met dier
JA
Diersoort
Doelgroep
Locatie