Overslaan en naar de inhoud gaan

Pet Friend Academy – Anders trainen voor een betere band

Pet Friend Academy
Datum Activiteit

zaterdag 25/09/2021 van 10:00 tot 11:00

Deze eerste try-out gaat daar op 25 september om 10u en is een instaples, de ideale start voor onze Pet Friend Academy!

Ben jij het soort hondenbaasje dat op zoek is naar een steeds betere connectie met je hond? Wil je leren hoe je samen kwaliteitsvolle momenten kan beleven door wederzijds begrip? Dan is de Pet Friend Academy iets voor jou. Hondentrainer Rony Mestdagh start samen met WelloPet een nieuw concept op om jou te leren op een constructieve manier te trainen met je hond. Het is geen hondenschool, maar een parcours waarin we kijken naar wat jouw hond specifiek nodig heeft en wat hij wil communiceren naar je.

Voor wie?

Honden vanaf 1 jaar zijn welkom met hun baasje in onze Academy.

Wat mag ik verwachten?

Beginnen doen we steeds met een instaples om de basis van de Pet Friend Academy aan te leren. Nadien gaat coach Rony op basis van de benodigdheden van de deelnemers een traject uitstippelen. De workshops gaan door in groepjes tot maximaal 6 honden.

Wat kost dat?

Per sessie van 1u betaal je €24, inclusief het geheugensteuntje dat uniek is voor elke workshop en je mee naar huis krijgt.

Waar gaan de workshops door?

In de eerste fase gaan de workshops door op de Speelweide in Merelbeke en in het bos aan WelloPet Merelbeke. Afspreken doen we dus aan de ingang van WelloPet Merelbeke.

 
Doelpubliek
Honden
Prijs
€24
Maximum aantal deelnemers
6
Met dier
Ja
Diersoort
Doelgroep
Locatie