Overslaan en naar de inhoud gaan

Het verhaal van de Harness Lead

Harness Lead

Het verhaal van de Harness Lead

Al enige tijd werkt WelloPet samen met de vzw Helping Dogs, een organisatie die zich inzet voor honden die een nieuw baasje zoeken. Zij hebben geen asiel maar werken met enthousiaste opvanggezinnen. Voor meer dan 600 honden werd reeds een definitieve thuis gevonden! Een product dat we samen enorm ondersteunen, is de Harness Lead, een lis die diervriendelijk je hond leert om niet aan de lijn te trekken. Het verhaal van Lisa Bray Flinn, de uitvindster van de Harness Lead, lees je hieronder.

De uitvindster, bedenkster en bezielster van Harness Lead, Lisa Bray Flinn, werkte jaren in een asiel en zag vele angstige, onzekere honden die bij het minste probeerden te ontsnappen uit hun harnas of halsband. Grote of kleine honden, mager of obees, heel veel trokken aan de lijn om opgekropte energie kwijt te raken of uit schrik.

Door dit elke dag mee te maken, besloot ze het meest HONDvriendelijke en efficiënte tuigje te ontwikkelen. Élk huisdier verdient het om met de nodige zachtheid behandeld te worden, én tegelijk ook beschermd te worden. De Harness Lead biedt een antwoord op al deze problemen.

Harness Lead

Eenvoudig aan te passen aan elke lichaamsbouw, zelfs voor 3-potigen, is de Harness Lead een ideaal hulpmiddel om opnieuw te kunnen genieten van wandelen met je hond. De sterkte van de Harness Lead biedt je ook een fijn gevoel van zekerheid. De wetenschap dat je de gevoelige nek en keel niet beschadigt, je de wervels spaart en Harness Lead niet schuurt in de oksels draagt bij tot een liefdevolle en mooie verstandhouding tussen baasje en hond.

Harness Lead wordt aanbevolen door dierenartsen, dierenosteopaten, gedragsdeskundigen en asielverantwoordelijken en niet te vergeten… door tienduizenden gelukkige hondenbaasjes die weer een fijne band hebben met hun hond ! Als je ’t aan de honden zou vragen, kiezen ze beslist HARNESS LEAD !

Neem een kijkje naar de Harness Lead voor jouw hond!