Overslaan en naar de inhoud gaan

WelloPet viert zijn 5de verjaardag

Verjaardag WelloPet
Datum Activiteit

vrijdag 10/09/2021 van 09:00 tot 18:00

Deze zomer viert WelloPet zijn vijfde verjaardag. Wat een rollercoaster is onze tocht al geweest. We zijn zo trots op onze gemotiveerde, behulpzame medewerkers én op de vele dierenbaasjes die volmondig kiezen voor onze allesomvattende, preventieve en voordelige dierenzorg!

Om terug te blikken, vooruit te blikken en jullie vooral te bedanken, willen we al onze WelloFriends graag uitnodigen voor ons verjaardagsweekend! Wat heerlijk ook dat dit eindelijk weer mag!

Wanneer verwachten we je?

Op 11 en 12 september openen we de deuren voor jou. Op zaterdag 11/9 staan de bubbels koud in Lochristi tussen 9 en 18u, op zondag 12/9 verplaatsen we ons naar Merelbeke, zo zijn we zeker eens bij jou in de buurt.


En wat is er te doen?

Wel, om te beginnen organiseren we geen massa-evenement. Er mag wel heel wat meer vanaf 1 september, maar we blijven voorzichtig. We ontvangen je graag doorheen het weekend om een glaasje te drinken en rustig te keuvelen met de gekende gezichten. Wij zorgen voor de vriendelijke bediening en gunnen je een blikje achter de schermen!

Rondleidingsmomenten:

Zaterdag: 10:00 - 12:00 - 16:00 - 17:30
Zondag: 11:10 - 13:00 - 16:00 - 17:30

Op zondag geeft dierenarts Celine een workshop EHBO voor je hond. Deze workshop kost uitzonderlijk slechts €5, een bedrag dat je terugkrijgt in een voucher om die dag te besteden bij WelloPet aan onze producten. Tickets kopen voor haar workshop kan je hieronder.

Ook op zondagmiddag is Rony Mestdagh aanwezig om met iedereen te praten over onze nieuwe Pet Friend Academy. Deze nieuwe trainingsschool op maat voor honden gaat van start eind september, je ontdekt er hier alles over!

Ten slotte is er een korting van 10% op al onze niet-medische producten en krijg je bij elk bezoek een geschenkje mee huiswaarts.

Kortom, een gezellig onderonsje met je vertrouwde dierenarts, trimmer en assistente!

Diersoort
Doelgroep