Overslaan en naar de inhoud gaan

Begeleide speelweide: Puppy editie

Spelende puppy's
Datum Activiteit

woensdag 25/01/2023 van 16:00 tot 17:00

De maand januari is het thema maand puppy’s bij WelloPet. Daarom organiseren Rony en Manon een speciale speelweide deze maand, de begeleide speelweide puppy editie.


De speelweide gaat door op 25 januari om 16u00 op de speelweide van WelloPet Merelbeke. Onze begeleide speelweide is het perfecte moment voor jouw pup om te spelen met leeftijdsgenoten. WelloPet organiseert deze speelweide om eens wat meer uitdaging en variatie te bieden voor jouw pup, dan enkel te wandelen. Op een ontspannen en begeleide manieren brengen we puppy’s samen om hun natuurlijk gedrag te laten ontwikkelen met andere leeftijdsgenoten.

Hierbij worden jullie bijgestaan door onze hondentrainer Rony Mestdagh en dierenartsassistent Manon Floré. Zij zullen uitleggen hoe je jouw pup kan leren spelen met andere honden en hoe je het best kan omgaan met moeilijke situaties.


Alvorens we de pups loslaten om te spelen op de speelweide maken we eerst een korte wandeling om de pups op een ontspannende en begeleide manier met elkaar kennis te laten maken. Na de korte wandeling gaan we samen naar de speelweide waar jouw pup ten volle kan genieten van een speelmoment met de andere pups.

Een actief speelmoment in een losse sfeer voor hond en baasje met accent op het leermoment staat in deze workshop centraal!

De speelweide is volledig afgezet met draad en voorzien van water en poepzakjes.

De speelweide gaat enkel door vanaf minstens 3 inschrijvingen.


Alle puppy zijn welkom vanaf de leeftijd van 12 weken tot de leeftijd van 1 jaar. Wij vragen om jullie zeker te voorzien in aangepaste kledij voor zowel de baasjes als voor jouw pup, aangezien het in januari wel nog koud en nat kan zijn. 

Alle inschrijvingen en betalingen lopen via het externe Eventbrite-platform.
Gebruik onderstaande knop en volg de betaalinstructies.
Hoe betaal ik met een waardebon of mijn PetBudget?

Meer info over de Begeleide Speelweide

Prijs
€ 9,50 (Incl. koffiebon + poepzakje)
Maximum aantal deelnemers
8
Met dier
Ja, met eigen hond
Diersoort
Doelgroep
Locatie