Overslaan en naar de inhoud gaan

Webinar: Rouw bij het verlies van je huisdier

Hond rouw
Datum Activiteit

zondag 17/01/2021 van 10:30 tot 11:30

Als we spreken over rouw, gaat dit meestal over het verlies van een dierbare. Dat beperkt zich niet enkel tot mensen, maar is van toepassing op alles dat een grote betekenis heeft in je leven: werk, gezondheid, relaties, je woonst en natuurlijk ook je huisdier. Het verlies van je viervoeter (door overlijden of misschien wel afstand) wekt heftige emoties op en is de start van een rouwproces. In onze maatschappij leeft nog te veel het gevoel dat deze emoties niet gelijk staan aan diegene die je bij het verlies van een mens voelt. Daar wil rouwconsulente Lieve Dosogne iets aan veranderen.

Hoe het rouwproces eruit ziet, hangt af van de band die je had. Als je jouw gevoelens niet kan tonen, onderdruk je ze en verstoor je het genezingsproces, met mentale of fysieke klachten tot gevolg. In dit webinar gaan we samen door de verschillende fases van het rouwproces heen. Van Ontkenning tot acceptatie, toegepast op jouw situatie.

 

je kan je voucher niet gebruiken voor een online webinar, wel voor een fysiek event bij WelloPet
Hoe werkt deze online WEBINAR?

Praktisch:

  • Je krijgt de dag vooraf een unieke link voor deelname doorgestuurd per mail. Deze unieke link is jouw persoonlijke toegang. Mocht je de link niet tijdig ontvangen: check je SPAM of neem zeker contact op.
  • Aan het begin van het Webinar wordt afgesproken hoe je vragen kan stellen: tijdens of na de les
  • Nadien krijg je een link om de opname van het Webinar nog opnieuw te bekijken.
  • Je ontvangt de pdf's na de workshop
  • Tip voor beginners: test je verbinding al even op voorhand. Gebruik daarvoor de handleiding 'Hoe werkt een Online Webinar'.
Prijs
€ 9,50
Maximum aantal deelnemers
15
Diersoort
Doelgroep
Type