Overslaan en naar de inhoud gaan

Advies over gedrag kat

Advies over gedrag kat

Kort overzicht

Wat advies over gedrag kat door consulent, gedragsbegeleider of therapeut bij WelloPet
Prijs - € 27,5 voor een half uur
- € 51 voor een uur
- € 66 voor een uur indien gedragstherapeut gewenst
- € 25 voor een uur met gedragstherapeut in groep (max. 4 p.)
tip : in een Life Plan kan je jouw PetBudget gebruiken voor een consultatie door de gedragsbegeleider
(thuisbezoek is uitzonderlijk, prijs op maat)
Waarom een persoonlijk antwoord op jouw vragen stelt jou gerust of biedt jou hulp

Het gedrag van je kat

Wie huisdieren heeft, wordt geconfronteerd met heel wat vragen. Ben ik een goed baasje voor mijn kat? Ben ik consequent genoeg? Krijgt mijn kat voldoende beweging? Of je wordt geconfronteerd met ongewenst gedrag: agressie, stress, onzindelijkheid en sproeien. De consulent of de gedragsbegeleider zoekt samen met jou naar passende antwoorden op jouw vragen.

Door tips op maat en raadgevingen kunnen, vaak kleine, wijzigingen in jouw omgang met jouw huisdieren een groot verschil maken.
Vergeet niet dat het gedrag van het dier aan dat van het baasje gerelateerd is. De oplossing is steeds een som van mens en dier. 

Prijs

Een consultatie bij de consulent of gedragsbegeleider kost € 27,5 voor een half uur, of € 51 voor een uur. Vaak volstaat een half uur om voldoende op weg te worden geholpen. Dit is een eerstelijnsadvies.
Voor een thuisbezoek wordt dit vermeerderd met de kost voor de verplaatsing (tijd en vervoer).
Indien je dat wenst kan je ook een consultatie bij de gedragstherapeut boeken bij WelloPet. Dit kost € 66 voor een uur. Je advies gaat dan net iets verder en dieper door, voorbij de basis van een eerstelijnsadvies.

Handig om weten: in een Life Plan is een éénmalige consultatie door een gedragsbegeleider of consulent bij WelloPet inbegrepen.

Wanneer je huisdier ernstige gedragsproblemen stelt, waar niet zomaar een oplossing voor te vinden is, wordt een gedragstherapeut ingeschakeld om een oplossing te vinden. De prijzen voor de therapeuten zijn in functie van het gedragsprobleem. De therapeut werkt bij voorkeur bij jou thuis.

Het is nooit de bedoeling dat je jouw kat meebrengt naar WelloPet. Enkel de eigen omgeving laat bijsturing van het gedrag van de kat toe.

De gedragsconsultatie door een gedragsbegeleider gaat steeds door bij WelloPet. Uitzonderlijk kan een thuisbezoek door een gedragsbegeleider worden aangevraagd. Er zijn ook huisbezoeken door de gedragstherapeut mogelijk.

Nieuw! 

Regelmatig organiseert de gedragstherapeut bij WelloPet een groepsconsultatie. Dit is qua inhoud vergelijkbaar met een individuele consultatie, maar is gericht op één specifiek thema. Er nemen maximaal 4 tot 5 personen deel om voldoende aandacht voor en aan iedereen te bieden. Door het behandelde thema wordt jouw vraag en probleem ontleed en krijg je op maat tips, raadgevingen.
Een deelname aan een groepsconsultatie kost € 25 voor een uur.
Je vindt de geplande thema's voor de groepsconsultatie in onze kalender 'workshops'
thema's: 'Plassen buiten de bak'
'Sproeien''Agressie tussen katten''Agressie naar mensen''Krabben aan meubilair'...

 

Download de vragenlijst voor gedrag kat en breng hem ingevuld mee naar jouw consultatie.

Maak kennis met het team gedragsbegeleiders van Wellopet. 

stel jouw vraag aan de gedragsbegeleider kat

Lees ook de kat en zijn omgeving, checklist voor een gelukkige kat en eerste hulp bij onzindelijke katten.