Overslaan en naar de inhoud gaan

Puppy Socialisatieklas

Puppy

Kort overzicht

Wat

Een workshop van 60 minuten waarin je pup kennismaakt met andere pups en leert omgaan met allerlei zaken die hij/zij later ongetwijfeld nog zal tegenkomen.

Prijs

€ 11 per hond (max. 6 honden)
Boek voordelig met je PetBudget.

Waarom

Je hond bekendmaken met de wereld om hem/haar heen zodat hij/zij goed kan functioneren met zo min mogelijk stress en angst.

Wanneer

Elke eerste zondag van de maand

 


pro-tip: wil je via email op de hoogte blijven van de komende events? Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief 'events'!

Check de kalender met de events

Heb jij een puppy? Wil je hem/haar graag laten kennismaken met andere puppy's? Dan is de Puppy Socialisatieklas perfect voor jouw pup!

Deze workshop is een leermoment voor puppy’s waar ze leren hoe te reageren met andere honden in de buurt. Deze socialisatieklas wordt sterk begeleid en aangestuurd door gedragsbegeleidster Annemarie.

Socialisatie bij puppy's is een noodzakelijk proces dat door veel baasjes vaak vergeten wordt. Bij socialisatie van je pup of hond draait het om "kennis  laten maken" en "leren omgaan" met allerlei zaken die jouw puppy later ongetwijfeld nog zal tegenkomen. Het doel hiervan is om je hond bekend te maken met de wereld om hem/haar heen zodat hij goed kan functioneren met zo min mogelijk stress en angst. In deze puppytraining gaat het hoofdzakelijk om het socialiseren van je pup met andere honden. 

Hoe gaat de Puppy Socialisatieklas in zijn werk?

De 'puppy socialisatieklas' gaat steeds door onder de vakkundige begeleiding van de gedragsbegeleidster Annemarie. Zij helpt jouw pup met het socialiseren met andere pups op een gecontroleerde manier. 

De socialisatieklas duurt telkens ongeveer een uur. 

 • Stap 1: We maken eerst samen een wandeling. Hierdoor kunnen de pups elkaar al wat beter leren kennen.
 • Stap 2: Nadien gaan alle pups naar de speelweide waar ze, nog steeds aan de lijn, met elkaar in (visueel) contact kunnen komen. 

 

Klik hieronder om te kijken welke data voor jouw pup lukken!

Kalender met alle events

Wil je liever vrijblijvend jouw puppy laten spelen? Of is je puppy al wat ouder of meer volwassen? Kies dan voor de Begeleide Speelweide.
Heb Je meer nood aan individuele begeleiding? Kies dan voor Al wandelend leren of Start To Puppy!

 WelloPet beschouwt gewenst gedrag als noodzakelijke 'mentale gezondheid' op weg naar meer dierplezier voor huisdier en eigenaar. Daarom is er een vast aanbod van workshops en lessen beschikbaar.

De coördinator gedragsbegeleiding, Manon, leidt alles in goede banen, duidt het juiste aanbod voor jou aan en volgt alles verder op volgens deze logica van WelloPet:

 1. "Ik wil gewenst gedrag versterken en/of opbouwen, ik heb wel enkele vragen en vooral de goesting om veel bij te leren".
  Het standaard aanbod van workshops en lessen is hiervoor ideaal. Zowel in groep als individueel.
 2. "Ik heb geen echte of al te grote problemen met ongewenst gedrag, maar sommige dingen zou ik anders willen zien of willen bijsturen".
  Individuele gedragsbegeleiding, vaak éénmalig, ter plaatse bij WelloPet, zal jou op weg helpen.
 3. "Ik heb echt wel een probleem met ongewenst gedrag en ik zoek een oplossing".
  De coördinator gedragsbegeleiding zal jou in contact brengen met een geschikte therapeut. Die zal in meerdere sessies bij jou thuis jouw vraag verder behandelen.


Stel gerust jouw vraag over gewenst gedrag op hello@wellopet.be of lees verder op de pagina over gedragsbegeleiding.