Overslaan en naar de inhoud gaan

Start to Puppy • Nieuw!

Start to Puppy

Kort overzicht

Wat reeks van 6 individuele lessen (1x 1uur • 5x 45 min) Puppy Coaching, thuis en/of bij WelloPet
Prijs 200€ (extra verplaatsingskost van €0.35/km indien meer dan 10km van Merelbeke)
Waarom de eerste maanden met jouw pup bepalen de opvoeding en in grote mate het verdere dierplezier

Blijf op de hoogte van alle Puppy evenementen

Een nieuwe puppy, wat nu?

Proficiat, je bent (binnenkort) de trotse eigenaar van een nieuwe, schattige, lieve puppy! Het is belangrijk een goede start te maken met je viervoeter. Er komt heel wat info op je af, daarom hebben we Start To Puppy in het leven geroepen.

Start To Puppy is een individuele lessenreeks van 6 lessen, om jouw puppy van bij de start de juiste opvoeding te geven. Ayla of Raven, onze hondentrainers en gedragstherapeuten, zullen starten met één les bij WelloPet, waarna we verder gaan bij je thuis (of bij WelloPet als je dit liever hebt).

Je kan deze reeks alleen volgen, of samen met andere gezinsleden. De lesgever luistert naar jullie wensen en bepaalt samen met jullie het tempo en de inhoud van de lessen. Ook wanneer de lessen doorgaan, kunnen jullie samen bepalen.

Waarom heb je Start To Puppy nodig?

Uiteraard wil je een hond die in harmonie leeft met jou en je omgeving, maar het is niet altijd zo eenvoudig dat te bereiken. In 6 lessen helpt Ayla of Raven jou aan de tools die nodig zijn om jouw puppy op te voeden tot een aangename en liefdevolle viervoeter. Door de persoonlijke aanpak mag je zeker zijn dat jouw problemen aangepakt worden en dat je resultaat zal boeken.

De lessen zijn een mix van opvoeding en training. Het doel is simpel: Happy Pets, Happy Baasjes. Als je hond zich goed voelt, zal jij ervan profiteren. Daarnaast krijg je tips om gepast controle te nemen over je hond, zowel voor jezelf als je familie.
Blijf op de hoogte van alle Puppy evenementen


Over Ayla Verschueren:

Ayla wil het beste uit haarzelf en haar honden halen. En dat wil zij ook voor jou. Goed opgeleid als gedragsbegeleider en hondentrainer is ze vandaag jouw gids om tastbare vooruitgang te boeken. Gaande van positief oogcontact tot die euforie om eindelijk te ervaren wat echt samen-werken is.

"Al jaren doen baasjes elke oefening die de hondenschool voorschrijft, maar toch missen ze vaak het comfort om hun hond op een rustige manier bij andere honden te laten werken, of om de band op te bouwen waar baasje en hond zo naar verlangen. Daarom ligt mijn focus op ‘elkaar verstaan’, ... waardoor iedereen wèl die fijne band tussen mens en hond kan creëren."


Over Raven Follet:

Van jongs af aan is Raven opgegroeid met honden. Dit heeft er ook voor gezorgd dat hij tijdens zijn opvoeding grondig kennis heeft kunnen opdoen met het gedrag en het trainen van honden. Als hondentrainer en gedragstherapeut past hij deze kennis nu toe om hondeneigenaars te helpen met het (her)opvoeden en trainen van hun hond.

"Ik ga steeds uit van een zo positief mogelijke aanpak. De hond moet de kans krijgen om zelf keuzes te maken en hieruit te leren. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat een sterke band met de hond ervoor zorgt dat het leerproces en vertrouwen enorm groeit" . 

Raven verzorgt ook meerdere workshops rond 'Sporten met je hond' en begeleidt de 'Puppy Playground socialisatieklas': check de komende data van alle evenementen


Hoe werkt het?

6 lessen Start To Puppy
 • Eén eerste les van 1 uur met focus op basisbegrippen, deze les gaat in de regel bij WelloPet door.
 • 5 lessen coaching van 45 min., thuis of bij WelloPet
  Met meerdere onderwerpen, actie en rust wisselen elkaar af.
  Zindelijkheid • Het leren van de naam • Komen op bevel • Leren zitten • Leren liggen • Hoe te reageren op ongewenste gedragingen
  Kan aangevuld worden met individuele wensen.
 • Alleen of samen met de familie: maak er een leuk familiemoment van!
Wanneer?

Te bepalen tussen jou en de lesgever, Ayla of Raven.
Neem contact op met WelloPet om jouw aanvraag op te starten of als je meer informatie wenst!

Prijs

200€ pakketprijs voor deze set van 6 individuele lessen Start To Puppy.
Wens je de lessen thuis te volgen en woon je verder dan 10 km van Merelbeke? Dan geldt er een extra verplaatsingskost van €0.35/km.

 

3 extra tools om je nog verder te helpen

Handig om te hebben

 • Een lange lijn: 3 à 4 m.
 • Een tuigje, harnas of een vaste halsband
 • Meerdere voertjes of snoepjes
 • Een speeltje (liefst iets langer van formaat)
 • Een kleine mat
 • Een kauwspeeltje
 • Poepzakjes
 • Winddichte kledij, voor als het 'buiten' te doen is ...

(*) Heb je niet alles bij de hand. Geen erg, de lesgever helpt je wel verder.


Stel ons jouw vraag over Start To Puppy


Ja, hou me op de hoogte van komende evenementen, lessen, lezingen of workshops over & voor puppies!

Producten in de kijker