Overslaan en naar de inhoud gaan

Thema van de maand december: Soepele gewrichten

Soepele gewrichten

December: Soepele gewrichten

1 op 5 honden, en ook katten krijgen vroeg of laat te maken met artrose, of met slijtage van het gewrichtskraakbeen. Bij dieren ouder dan 7 à 8 jaar loopt dit op tot 80%. Kortom: dit komt zéér vaak voor.

Het kan te maken hebben met hun persoonlijke aanleg, met zware trainingen of met een vroeger gewrichtsletsel.
Doch: ouderdom is de meest evidente reden. Als je huisdier ouder is dan 7 jaar en moeite heeft met opstaan of springen, niet graag wandelt, of als je ziet dat je huisdier pijnlijk is bij het aaien en het kammen, dan is het tijd om daar wat aan te doen.

In december slaan we de handen in elkaar om jouw huisdier, jong of oud, soepel te laten bewegen! Voor een langer, aangenamer en gezonder leven!

FysioPet

In 2021 lanceren we een nieuw programma: FysioPet. Een traject onder begeleiding van een fysiotherapeut waar je de technieken van massage en bewegingsoefeningen aanleert om jouw hond soepeler te laten bewegen, wat een aangenamer leven teweeg brengt.

Er zijn verschillende formules die op maat van jou aangeboden worden, zodat iedereen wiens hond wat minder soepel beweegt, toch de kans heeft om zijn of haar hond te helpen. In deze eerste testfase van ons nieuwe programma, kan je aan een voordelig tarief instappen in FysioPet. Voor €59 ipv €115 krijg je een privé-workshop van 1,5u en 4 oefensessies in groep om jou te leren masseren en bewegingsoefeningen toe te passen. Stuur nu een mail naar WelloPet om je in te schrijven.

Ontdek meer over FysioPet

 

Ontdek ons aanbod: Loopwiel voor kat en Loopband voor hond

Lees hier meer over het gebruik van een loopband, en het WelloPet-aanbod: huur, gebruik of koop een Loopband voor jouw hond, huur een Loopwiel voor jouw kat.

dogrunner_350x275.jpg
one fast catwheel350x275.png

Looprad voor hond

Dogrunner

Loopwiel voor kat

One Fast Cat

Lees meer, leer bij, en verruim je begrip met onze blogs

Ontdek al onze blogs over beweging en soepele gewrichten in onze sectie 'Vragen & Advies'...

Enkele aanraders:
Wat moet je weten over gewrichten
7 tips op je huisdier met pijnlijke gewrichten te helpen
Een loopband voor je hond gebruiken
Eerste tekenen van gewrichtsslijtage herkennen

Een individuele vraag, wil je advies of ben je een beetje ongerust?

Stuur ons een bericht, geef ons een belletje, chat op Facebook of maak een afspraak met één van onze dierenartsen. Wij staan graag tot jouw dienst. Tijdig ingrijpen voorkomt veel leed en pijn.

Stel ons jouw vraag

Producten in de kijker