Overslaan en naar de inhoud gaan

Dierenarts Wielsbeke

Als dierenartsen in de regio van Wielsbeke helpen we baasjes van kleinere huisdieren met plezier verder. Met WelloPet zijn we een plek waar jouw dier centraal staat. Samen met trimmers, gedragstherapeuten, dierenartsen en assistenten hebben we alles in huis om jouw huisdier de best verzorgen te geven. Elke dag, 7 op 7, staan we klaar om jou en je huisdier verder te helpen. Onze dierenartsen staan klaar op een boogscheut van Wielsbeke. 

Verzorging van je huisdier in Wielsbeke

Van het gemeentehuis in Wielsbeke naar WelloPet is het amper 7 minuten rijden. We zijn ontzettend makkelijk te bereiken. Onze vestiging in Waregem ligt langs de Gentseweg. Dus daar sta je best snel. En we hebben een parking net voor de deur. Hoe makkelijk kan het zijn? Wist je trouwens dat je niet enkel voor onze dierenartsen kan afzetten vanuit Wielsbeke. Je vindt in WelloPet alle diensten rond dierenverzorging. 

Onze visie rond dierenverzorging brengen we naar Wielsbeke

WelloPet wil verder gaan dan enkel ongezonde huisdieren verzorgen. Tuurlijk willen we elke hond en kat beter maken. Maar we willen dat voor zijn. Door in te zetten op vijf cruciale domeinen willen we baasjes bewust maken van een goede dierenzorg. Met WelloPet zetten we in op een goede bescherming, beweging, geschikte voeding, verzorgd uiterlijk en gewenst gedrag. 

Hoe we dit aanpakken, vertellen we jou graag in WelloPet Waregem

Maak een afspraak voor je huisdier

Snel nood aan verzorging voor je huisdier in Wielsbeke? Boek dan online een consultatie bij één van onze dierenartsen. WelloPet in Waregem is 7 op 7 open en dat van 9u tot 18u30. Je kan ons ook telefonisch bereiken op 056 15 14 44 of mailen kan naar hello@wellopet.be. Op zondag is WelloPet Waregem gesloten, maar je kan wel terecht in WelloPet Kuurne of WelloPet Merelbeke.

Is het een dringend noodgeval? Heb je buiten de openingsuren van WelloPet Waregem nood aan ondersteuning? Bel dan naar 09 232 00 42. We brengen je in contact met onze wachtdienst. Zo word je snel geholpen!
 

Maak een afspraak bij onze dierenartsen