Overslaan en naar de inhoud gaan

WEBINAR: Een frisse hond • Hoe jouw hond wassen en de vacht verzorgen?

hond-wassen
Datum Activiteit

zaterdag 29/08/2020 van 14:00 tot 15:30

Help, mijn hond heeft een opfrisbeurt nodig! De specialisten van NOGGA Europe(*) helpen jou op weg om jouw hond op de best mogelijke manier te wassen. Zo is huid en vacht steeds in topconditie.

Het is weer die tijd van het jaar, de dagen worden langer, onze wandelingen worden avontuurlijker en natuurlijk is zwemmen nu veel leuker geworden! De vogels zingen, het gras groeit, de lucht is fris en onze honden ... nou, ze ruiken minder fris.

Hoe maak je de vacht weer fris? Welke producten gebruik je wel? En welke vooral niet! Wat is belangrijk voor dat gevoelige vel onder die vacht? Mag je vaak wassen? Welke rassen zijn gevoelig, welke niet? En hoe doe je dit alles?

Deze webinar bestaat deels uit advies en deels uit theorie. Eerst zal er uitleg worden gegeven door de expert van NOGGA Europe. Daarna worden er ingezoomd op de rassen van de aanwezige eigenaars. Uiteindelijk eindigen bij alle vragen van de deelnemers.
 

(*) NOGGA is het preferente merk dat door onze eigen professionele trimmers wordt gebruikt in het trimsalon van WelloPet

je kan je voucher niet gebruiken voor een online webinar, wel voor een fysiek event bij WelloPet
Hoe werkt deze online WEBINAR?

Praktisch:

  • Je krijgt de dag vooraf een unieke link voor deelname doorgestuurd per mail. Deze unieke link is jouw persoonlijke toegang. Mocht je de link niet tijdig ontvangen: check je SPAM of neem zeker contact op.
  • Aan het begin van het Webinar wordt afgesproken hoe je vragen kan stellen: tijdens of na de les
  • Nadien krijg je een link om de opname van het Webinar nog opnieuw te bekijken.
  • Je ontvangt de pdf's na de workshop
  • Tip voor beginners: test je verbinding al even op voorhand. Gebruik daarvoor de handleiding 'Hoe werkt een Online Webinar'.

 

Lees alvast onze blogs: 

Prijs
9,5€
Met dier
nee