Overslaan en naar de inhoud gaan

Advies over hondengedrag

Advies over gedrag hond

Kort overzicht

Wat advies over gedrag hond door consulent of gedragsbegeleider bij WelloPet
Prijs - € 27,5 voor een half uur
- € 51 voor een uur
tip : in een Life Plan kan je jouw PetBudget gebruiken voor een consultatie.
Waarom een persoonlijk antwoord op jouw vragen stelt jou gerust of biedt jou hulp

Hondengedrag

Wie huisdieren heeft, wordt geconfronteerd met heel wat vragen. Ben ik een goed baasje voor mijn hond? Ben ik consequent genoeg? Krijgt mijn hond voldoende beweging? Of je wordt geconfronteerd met ongewenst gedrag : agressie, stress, onzindelijkheid. De consulent of gedragsbegeleider zoekt samen met jou naar passende antwoorden op jouw vragen.

Door tips op maat en raadgevingen kunnen, vaak kleine, wijzigingen in jouw omgang met jouw huisdieren een groot verschil maken. Het gedrag van je hond zal veranderen tegenover jou, tegenover andere mensen en tegenover andere honden, … En dit resulteert dan weer in meer plezier voor jou én jouw hond.

“Een gelukkige hond is een hond die zich veilig voelt in zijn thuisomgevinggoed kan slapen en die speelt. Kortom een hond die enthousiast en open is”, vertelt Annemarie.
 “De omgeving en de opvoeding van een hond spelen daarbij een cruciale rol”

Vergeet niet dat het gedrag van het dier aan dat van het baasje gerelateerd is. Door mens en dier samen te brengen, kunnen we het gedrag van mensen en honden beter op elkaar afstemmen.

Prijs

Een consultatie kost € 27,5 voor een half uur, of  51 voor een uur. Vaak volstaat een half uur om voldoende op weg te worden geholpen. 

Handig om weten: in een Life Plan is een éénmalige consultatie bij WelloPet inbegrepen.

De consultatie van de gedragsbegeleider gaat steeds door bij WelloPet.

Wanneer je huisdier ernstige gedragsproblemen stelt, waar niet zomaar een oplossing voor te vinden is, wordt een gedragstherapeut ingeschakeld om een oplossing te vinden. De prijzen voor de therapeuten zijn in functie van het probleem.


Download de vragenlijst hond en breng hem ingevuld mee naar jouw consultatie.

Maak kennis met het team gedragsbegeleiders van Wellopet. 

Contacteer de gedragsbegeleider hond

Lees ook de hond en zijn geluk, wat houdt socialiseren voor je hond in en de socialisatie kaart: hoe en waarom gebruiken indien je meer informatie wenst.

Producten in de kijker